Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümünü iyice araştırdım ve oldukça mantıklı buldum. Yaklaşık bir ay önce Windows 11'e geçiş yapmıştım ancak bu işletim sistemi beni pek tatmin etmedi; bazı küçük sorunları olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden Home veya Pro sürümleri yerine LTSC 2021 sürümünü kurmayı planlıyorum çünkü Home/Pro sürümlerinin desteği Ekim ayında sona erecek.
Ancak aklımı kurcalayan tek konu şu: Windows 10’un ana sürümlerinin desteği bittikten sonra LTSC sürümünde sürücü desteği ve güncellemeleri devam eder mi?
Sistemim eski değil, performans açısından bir sorun yaşamıyorum ama Windows 11'e bir türlü ısınamadım.
Sürücüleri Windows Update üzerinden indirmektense elinizle kurun daha iyi olur. Ama yine de kurmak isterseniz Windows Update, LTSC sürümünde de kuruyor sürücüleri.
Sürücüleri Windows Update üzerinden indirmektense elinizle kurun daha iyi olur. Ama yine de kurmak isterseniz Windows Update, LTSC sürümünde de kuruyor sürücüleri.
Hocam moral bozmak istemem ama biraz daha geç kaldım kusura bakmayın ama 10 LTSC desteği sürsede program desteği elbet bitecek maalesef biz 2031e kadar kullansak da günümüzdeki programları kullanamayacaz bir süre sonra.
Hocam moral bozmak istemem ama biraz daha geç kaldım kusura bakmayın ama 10 LTSC desteği sürsede program desteği elbet bitecek maalesef biz 2031e kadar kullansak da günümüzdeki programları kullanamayacaz bir süre sonra.