Windows 10 IoT LTSC 2021 vs Windows 10 Home Single Language

Hocam ben vm ye Windows 10 LTSC 2021 Türkçe ISO'sunu kurdum activation script kullanarak etkinleştirdim IoT versiyon gözüktü.
Ama bu işin basit kısmı ben lisans satın almak istiyorum aklım kalmasın bir daha.

Son çare sizce ne yapmalıyım Home mi kursam yoksa lisans satın alıp mı?

Hocam ucuza satılan lisans bulmalısınız. Bu arada konudaki kodu mu girdiniz?

Hocam ucuza satılan lisans bulmalısınız. Bu arada konudaki kodu mu girdiniz?

Lisans buldumda IoT lisansmı değil mi belli değil ne yapacağım bilmiyorum iyice paranoyak olmaya başladım Home mi kursam acaba.

Lisans buldumda IoT lisansmı değil mi belli değil ne yapacağım bilmiyorum iyice paranoyak olmaya başladım Home mi kursam acaba.
Hocam IoT lisansı sanırım zor bulunan bir lisans. Ondan dolayı Home öneririm.

Zaten bilgisayarda yaptığım şeyler belli crackli yazılım kullanmam. Home kuracağım o zaman teşekkür ederim hocam bir de bir atlas OS atarım mis.

Zaten bilgisayarda yaptığım şeyler belli crackli yazılım kullanmam. Home kuracağım o zaman teşekkür ederim hocam bir de bir atlas OS atarım mis.
Hocam 11 kullanmanızı öneririm o zaman. Desteği kesildi çünkü.

HWID ile etkinleştirince lot donuyor.
8 tane key denedim.
Microsoft bunları kapattı galiba.

Hocam dün vm de kurulum yaptım aynı şekil denedim tek denemede oldu sizde bir yanlışlık olmasın?

Hocam selam, zaten LTSC kurup lisans anahtarı ile IoT'a çeviriyorsunuz. 6 senedir LTSC (2019) kullanan biri olarakdan, son 2 senedir IoT kullanıyorum fakat aralarında hiçbir farkı yok ki zira zaten bunu ürün anahtarı girdikten sonra IoT'a dönünce anlıyorsunuz. Yani şu demek istiyorum ha IoT kurmuşsunuz ha düz bir LTSC ikisi de aynı, 2019 LTSC önerimdir, HDD ile de iyi bir performans verir. Düşünürseniz 2019 LTSC'yi kesinlikle deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…