Windows 10 IoT LTSC 2021 vs Windows 10 Home Single Language

2019 LTSC Valorant bile açmıyor.

Ayrıca şunları da eklemek istiyorum IoT dediğimiz edisyon bankalar, kasa sistemlerinde kullanılması için yapılan bir sürüm, sadece güvenlik güncellemesi alır. Şahsen ben güncellemeleri kapatıp antivirüs ile kullanmayı tercih ediyorum sistem daha rahat oluyor. IoT lisansını istesenizde satın alamazsınız zira bu anahtarlar şirketlere özel oluşturup veriliyor. Düz LTSC kullanmak daha mantıklı olacaktır.

2019 LTSC Valorant bile açmıyor.

Ben gündelik kullanım için kullanıyorum hocam, oyunları açıp açmadığı hakkında bir bilgim yok. Gündelik kullanımda iyi sonuç veriyor.

Windows 11 neden ağır söyleyeyim. Her şeyi web tabanlıya çevirdiler neredeyse. WebView2 tabanıyla yapıp duruyorlar, React kullanıp duruyorlar.

Oyun oynayacaksan HSL kur, LTSC sürümler oyunlar için değildir @Ömer_Yeter bile sorun yaşadı.

Neden? 2021 IoT halen destek alıyor.

LTSC sürümler oyun için tasarlanmadı. ms-gaming-overlay uyarısı bile çıkabiliyor Xbox vs. olmadığı için.
Kullanıcıların pek takacağını sanmıyorum. Şu an hücum ediyor millet LTSC sürümlere.

LTSC eski Windows'lardaki POSReady'nin falan devamı değil mi? Neden ayrı çıkarmamışlarsa. XP ve 7'de Starter vardı düşük sistem için. Umarım onun gibi bir şey 12'de görürüz

Son düzenleme:
İfadeler: 144

Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…