Windows 10 kullanmaya devam eden kaç kişiyiz?

akpinar34

Becerikli
Sade yapısı ile beğendiğim bir işletim sistemi. En son Ryzen 5 8400F işlemci ve DDR5 sistemde kullanan kaç kişiyiz 😁

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'in tepkiselliğini beğenmiyorum, o yüzden Windows 10'dayım.

Görsellik açısından 11 daha hoş ama. Bir de birkaç sorun daha yaşıyorum. Örneğin bazen uygulamaları görev çubuğuna küçültürken siyah ekran olup küçülüyor. Spotify'ı görev çubuğuna küçültürken ''çat'' diye küçülüyor ve de 30 FPS gibi kasarak küçülüyor, farklı uygulamalar daha akıcı şekilde küçülüyor. Bir başka sorun ise, klasör içinde mouse ile çoklu dosya seçimi yaparken ilk seçimde bir takılma oluyor.

Eski laptopumda Windows 10 kurulu. Bazı nedenlerden ötürü ara sıra eski laptopu kullanıyorum ve Windows 11 yüklemeyi gram düşünmüyorum. Yeni bilgisayarda da Windows 10 kullanacaktım ama sistem yeni olduğundan ve bir taraftan güncel kalmasını istediğimden 11 yüklü. Yoksa ben de sevmiyorum Windows 11'i.

Bilgisayar sistemim gayet iyi bir sistem ama geliştirici ve Power User olduğumdan dolayı sisteme aşırı ağır modifikasyonlar yapmam gerekiyor. Windows 11 kullanırken bu bazı sorunlara yol açtı. Ben de bundan dolayı Windows 10'a geri geçtim.

Yaptığım ince ayarlar, temalar, tweakler, yardımcı programların hepsi Windows 11 destekli olursa, Windows 11'e yükseltirim.

1720609389659.webp

Çoklu satırlı taskbar desteği gelirse de 11'e geçmeyi düşünebilirim. Şu an ihtiyacım yok.

Çok fark etmiyor, zaten genel olarak Microsoft'un belirttiği gibi Windows 10'un devamı niteliğinde bir OS. Makyajlanmış olduğu da aşırı belli.

10 veya 11'in stock sürümleri benim için zaten rezalet, o yüzden debloatlı olmadığı sürece ha 10 kullanmışsınız ha 11.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt