Isenea Dieur Has 60 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 12 Beğeniler 2.696 Yer NYC, USA 5 Ekim 2025 #51 yigitv99 dedi: Evet drop var ufaktan bir kapatmaya basıyorum carpıya basmıyor donuyor kendi kendine kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende şu anlık drop yok hocam, bir süre deneyimleyip deneyimlerimi burada paylaşabilirim, şu anlık genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim.
yigitv99 dedi: Evet drop var ufaktan bir kapatmaya basıyorum carpıya basmıyor donuyor kendi kendine kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende şu anlık drop yok hocam, bir süre deneyimleyip deneyimlerimi burada paylaşabilirim, şu anlık genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim.
KS KS yigitv99 Uzman Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 209 Beğeniler 69 Yer Samsun 6 Ekim 2025 #52 Isenea Dieur Has dedi: Bende şu anlık drop yok hocam, bir süre deneyimleyip deneyimlerimi burada paylaşabilirim, şu anlık genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an düzeldi sürücüler falan kurdum.
Isenea Dieur Has dedi: Bende şu anlık drop yok hocam, bir süre deneyimleyip deneyimlerimi burada paylaşabilirim, şu anlık genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an düzeldi sürücüler falan kurdum.