Windows 10 LTSC çok yavaş

Cracklemiştir, CMD'den falan yapması da ferketmez.

MAS ile yapılan Hwidgen aktifleştirmesinin bir zararı yok. Bilgisayarı yükseltmişsin gibi gösteriyor ama KMS pico gibi programlar ile yapılanlar dediğiniz gibi sıkıntılı. KMS nin CMD ile yapılması da sıkıntılı.

Bende onda da tekledi bilgisayar. Zaten kasan Ets 2 bir ay sonra daha çok kasmaya başlıyordu ordan anlıyordum. Bedava peynir satışı maalesef yok.

Bende onda da tekledi bilgisayar. Zaten kasan ETS 2 bir ay sonra daha çok kasmaya başlıyordu oradan anlıyordum.

Düz Windows 10 deneyin olmadı dediğiniz gibi. 2016 ve 2019 sürümleri de güncellemelerini yapınca yavaşlıyor artık. 2021 zaten nispeten yeni bir sürüm. Bence düz 10'dan pek bir farkı yok. 2021 kuracağıma düz 10 kurarım bazı hizmetleri kapatırım. Tüm bunlara rağmen LTSB-LTSC sürümlerine bence büyük bir akım olacak. Düz 10'un desteği kesildikten sonra millet bence LTSB-LTSC sürümlerine kayacak.

Düzeltme: Pardon ben sizi konu sahibi sandım şimdi anladım. Bence Hwidgen'de yavaşlama yok ya. Eski bilgisayarlarımda performans aynı yani.

Yamalarla zaten yavaşlıyor 2016 Ltsb varken CS 1.6'da 80-90 FPS aldığım yerde 55'lere iniyordu. Yamalar sanırım yeni PC al mantığı ile ilerliyor bir de meltdown spectre mevzularından da kaynaklı olabilir. Ben sistemi sene başında değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…