Windows 10 LTSC ISO'su nereden indirilir?

Makaleler
3
Windows 10'un desteği yakın zamanda bitecek. Windows 11'e geçmek istemiyorum. Windows 10 LTSC 2032'e kadar desteği sürecek diyorlar. Nereden indirebilirim bu Windows 10 LTSC ISO'sunu? Ayrıca bu sürümde çok hata falan alır mıyım? Windows 10'a göre iyi mi? Ortalama bir bilgisayarım var.

Sadece önemli güncelleştirmeleri alacağı için akıcı bir Windows deneyimini sonuna kadar yaşayacağınızı düşünmüyorum.

İfadeler: 144
Böylesine güzel bir Windows sürümü varken neden insanlar hantal Windows 11 kullanıyor. 24H2 SSD diskleri bozmasına rağmen. Ben hala Windows 10 Pro kullanıyorum ve bugünden itibaren LTSC sürümüne geçeceğim. 2027 yılına kadar kafam rahat olacak. Windows 11 çıktı çıkalı bir kere bile kullanmadım. Ama nasıl bir sistem olduğunu kullanan arkadaşlarımdan duyuyorum. Windows 11 bu zamanın Windows Vista sürümü onun gibi ağır çalışan çabuk şişen bir Windows sürümü. Bu arada link paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Uzun zamandır aradığımı sonunda buldum. D

Çok teşekkür ederim. 2027 Yılına Gelince dediğiniz gibi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…