Birkaç sorum olacaktı
Buradaki isolar güvenilir mi?
Bu sisteme Windows 2016 LTSB kurmak mantıklı mıdır performans açısından?
Sistem
i7 8750H
1050 Ti
SSD HDD mevcut
Windows 11 kurulu ama drop sorunu var.
Ben 2021 kullanıyorum gayet de memnunum, Windows 11'e geçmeyi düşünmüyorum şimdilik zaten cihazda eskimeye başladı. İlerisi için Linux'a geçmeyi düşünüyorum daha heyecanlı.
LTSC 2019 2029 a kadar desteklerken
LTSC 2021 olan niye 2027 ye kadar oluyor süre neye göre belirleniyor, normalde daha sonra olan daha fazla desteklenmesi lazım gibi mantık kuruyor insan ama update süre ve prosedürleri farklı demek ki? :/
Windows 10 LTSC/LTSB tüm sürümler için ISO arşivi
Aşağıdaki linklerden istediğiniz yıla ait LTSC/LTSB sürümlerini indirebilirsiniz, yıllara göre sırasıyla ilerlemektedir. Tüm sürümler Türkçe dil desteği ile beraber paylaşılmıştır.
Windows 10 LTSB 2015
x86 (32 bit) https://drive.massgrave.dev/tr_windows_10_enterprise_2015_ltsb_x86_dvd_6850915.iso
Merhaba, Bu rehberde hash nedir, ne için doğrulanmalıdır ve hash doğrulamasını 7-Zip kullanarak nasıl yapabilirsiniz onu göreceksiniz. Hash nedir, ne için doğrulanmalıdır: Hash, veri bütünlüğünü kontrol etmek için çeşitli matematiksel algoritma türlerinin kullanımı sonucu oluşan sabit bir...
techolay.net
Öğrendiğiniz hash değerini bu sitedeki arama kısmına yapıştırıp aratarak doğru dosyayı doğru şekilde mi indirdiniz kontrol edebilirsiniz.
LTSC 2019 2029 a kadar desteklerken
LTSC 2021 olan niye 2027 ye kadar oluyor süre neye göre belirleniyor, normalde daha sonra olan daha fazla desteklenmesi lazım gibi mantık kuruyor insan ama update süre ve prosedürleri farklı demek ki? :/