Windows 10 LTSC performansa etki eder mi?

truth

Becerikli
Formattan sonra Windows'la birlikte gelen uygulamaları kaldırmaktan bıktım.

Windows 10 LTSC indirmeyi düşünüyorum. Performansa etki eder mi? Avantajları ve dezavantajları nedir?

RAM kullanımı ciddi oranda düşer. Eğer oyun oynayacaksanız oyun bilgisayarları için pek tavsiye edilmiyor, aklınızda olsun.

Formattan sonra Windows'la birlikte gelen uygulamaları kaldırmaktan bıktım.

Windows 10 LTSC indirmeyi düşünüyorum. Performansa etki eder mi? Avantajları ve dezavantajları nedir?

Dezavantajı yok, FACEIT AC çalışmıyor diyenler olmuş. Bende çalışıyor, eski sistemimde yeni Windows 11 kurdum. FPS olarak 15 FPS fark yarattı. CS2'de çok bir performans farkı yok fakat sistemin akıcılığı gayet iyi, atik çalışıyor.

LTSC kullanıyorum, kurduktan sonra gereksiz uygulamaların hepsi kalktı ve performans konusunda ayrıca stabil çalışmakta. Eğer isterseniz kaldırılan uygulamaları kendiniz manuel yükleyebilirsiniz, Xbox aracı vs yüklenmiyor çünkü. Oldukta güzel çalışıyor.

İşlemcisi aşırı zayıf olan laptopta kullanıyorum. Kesinlikle performansa etkisi var.

Avantajıysa hiçbir boş uygulama yüklü gelmiyor. IoT sürümünü kurarsanız 2032'ye kadar güvenlik güncellemesi mevcut. Ana bilgisayarım için de aynı sürümü kuracağım.

FPS artisi beklemeyin, donanim degistirediginiz surece ±5 FPS farki olur.

RAM kullanımı ciddi oranda düşer. Eğer oyun oynayacaksanız oyun bilgisayarları için pek tavsiye edilmiyor, aklınızda olsun.

Sistem ozelliklerinize bagli. Potansiyel olarak masaustu performansini olumlu etkiler fakat oyun ici FPS performansinda kayda deger bir iyilestirme saglamaz.

Laptop kullanıyorum, ofis laptopu gibi düşünün. Sistemim yeterli. Oynayacağım oyunlar da eski oyunlar. Yeni oyunları sistemim kaldırmaz zaten.

Avantajıysa hiçbir boş uygulama yüklü gelmiyor. IoT sürümünü kurarsanız 2032'ye kadar güvenlik güncellemesi mevcut. Ana bilgisayarım için de aynı sürümü kuracağım.

Kullandığın sürümün indirme linkini atabilir misin? 64 Bit kullanıyorum.

10 lot Enterprise 2021 LTSC dediği 2032'ye kadar destek veriyor onu kullan en günceli o

Forumda bunu onerdikleri icin bu siteden indirip kurdum. Aktivasyonu da buradan yaptim.

Eger Türkçe kullanmak istiyorsaniz ilk once loT olmayan versiyonu kurup, loT aktivasyonun uygulamaniz lazim. Sitede belirtilmis nasıl yapılacağı.

Şu an Windows 10'um aktif. Ekstra olarak aktifleştirilmesi mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…