Windows 10 LTSC VS Windows 11 LTSC

Batinux

Uzman
Yer
İzmir
Windows 10 2021 LTSC hakkında ne düşünüyorsunuz, hala 2026'da kullanılır mı? 2032'ye kadar güvenlik desteği var. Windows 11'in bir sürü stabile sorunundan sonra Arch Linux'a geçtim. Zaten bayağı bir süredir Arch Linux kullanmıştım önceden de. Benim için ilk olmadı. Windows 11 LTSC 2024 sürümü hakkında da fikitlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Sizce hangisi kullanılır? Kişiselleştirme bakımından Windows 11'i daha iyi buluyorum. Özellikle bana başlıktaki gibi bir soru sorarsanız kesinlikle Windows 11 LTSC derdim. Çünkü Windows 10 kişiselleştirme bakımında biraz geri.
Windows 10 ve 11'i Türkçe ISO'larını bulamayanlar için link bıraktım. Oradan test edebilirsiniz isterseniz.

İNDİRME LİNKLERİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 2021 LTSC sürümünü kullanıyorum. LTSC üzerinde ben kendim de debloat işlemleri yaptım. Sadece oyun amaçlı kullanıyorum ve memnunum. Normal günlük kullanım için Windows 11 IoT Enterprise kullanıyorum.

Ben geçen sene 24H2 bu sene de 25H2 kullandıktan sonra Windows 11'e lanet edip Windows 10 IoT LTSC 2021'e geçtim ve dünya var mış yani. Windows 11 LTSC'yi artık Windows 11'den gına gelince denemedim ama 2032'de deneyip bakarız artık.

Windows 10 LTSC sürümü her türden işinizi görür.

Windows 11 yazılımında ağırlık var ben şu anda 11 kullanıyorum ancak memnun degilim sanal makinede bazen 10 LTSC kullandım ve bayağı hoştu 11 LTSC de kullandım ancak debloatlı bir Windows 11'den farkı yok yani bunları göze alarak Windows 10 LTSC daha iş görür bence bir kere sistemede kurdum sıkıntı cıkarmadı açıkçası. Gerekli olan programları sonradan kullanabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…