2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 2 Aralık 2024 #11 @E r h a n Neye güldün?? E r h a n dedi: İnşallah sana çıkarda benim çektiğim derdi, sende çekersin Genişletmek için tıkla... Yok ya fix. beni etiketledikten sonra ilk yazana vereceğim.
@E r h a n Neye güldün?? E r h a n dedi: İnşallah sana çıkarda benim çektiğim derdi, sende çekersin Genişletmek için tıkla... Yok ya fix. beni etiketledikten sonra ilk yazana vereceğim.
E r h a n Uzman Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 146 Yer ANKARA 2 Aralık 2024 #12 2133 dedi: @E r h a n Neye güldün?? Genişletmek için tıkla... Size çıkarsa "Fütursuzca" vermek istemenize.
2133 dedi: @E r h a n Neye güldün?? Genişletmek için tıkla... Size çıkarsa "Fütursuzca" vermek istemenize.
2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 2 Aralık 2024 #13 E r h a n dedi: İnşallah sana çıkarda benim çektiğim derdi, sende çekersin Genişletmek için tıkla... Sana çok yüklendim özür dilerim. E r h a n dedi: Size çıkarsa "Fütursuzca" vermek istemenize. Genişletmek için tıkla... Sizden aldığım keyi bir daha çekilişle vermem mantıksız.
E r h a n dedi: İnşallah sana çıkarda benim çektiğim derdi, sende çekersin Genişletmek için tıkla... Sana çok yüklendim özür dilerim. E r h a n dedi: Size çıkarsa "Fütursuzca" vermek istemenize. Genişletmek için tıkla... Sizden aldığım keyi bir daha çekilişle vermem mantıksız.
E r h a n Uzman Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 146 Yer ANKARA 2 Aralık 2024 #14 2133 dedi: Sana çok yüklendim özür dilerim. Sizden aldığım keyi bir daha çekilişle vermem mantıksız. Genişletmek için tıkla... Özür dileme. Yaşadıklarımız güzel şeyler. Hak arayışında sen çok haklıydın.
2133 dedi: Sana çok yüklendim özür dilerim. Sizden aldığım keyi bir daha çekilişle vermem mantıksız. Genişletmek için tıkla... Özür dileme. Yaşadıklarımız güzel şeyler. Hak arayışında sen çok haklıydın.
2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 2 Aralık 2024 #15 E r h a n dedi: Özür dileme. Yaşadıklarımız güzel şeyler. Hak arayışında sen çok haklıydın. Genişletmek için tıkla... Olsun sana çok sert üslup kullandım. Ondan dolayı gönlüm rahat etmedi.
E r h a n dedi: Özür dileme. Yaşadıklarımız güzel şeyler. Hak arayışında sen çok haklıydın. Genişletmek için tıkla... Olsun sana çok sert üslup kullandım. Ondan dolayı gönlüm rahat etmedi.
E r h a n Uzman Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 146 Yer ANKARA 2 Aralık 2024 #16 2133 dedi: Olsun sana çok sert üslup kullandım. Ondan dolayı gönlüm rahat etmedi. Genişletmek için tıkla... Ben sizi haklı buluyorum. Tutumunuz biraz heyecanlıydı. Bu normal. Yunusun dediği gibi "Taştın yine deli gönül" @gustavo, Sonucu saat kaçta açıklayacaksınız? Son düzenleme: 5 Aralık 2024
2133 dedi: Olsun sana çok sert üslup kullandım. Ondan dolayı gönlüm rahat etmedi. Genişletmek için tıkla... Ben sizi haklı buluyorum. Tutumunuz biraz heyecanlıydı. Bu normal. Yunusun dediği gibi "Taştın yine deli gönül" @gustavo, Sonucu saat kaçta açıklayacaksınız?
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.067 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.036 Yer Türkiye 5 Aralık 2024 #17 E r h a n dedi: Ben sizi haklı buluyorum. Tutumunuz biraz heyecanlıydı. Bu normal. Yunusun dediği gibi "taştın yine deli gönül" @gustavo, sonucu saat kaçta açıklayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba, gecikme için özür dilerim birazdan açıklıyorum. @Lessra
E r h a n dedi: Ben sizi haklı buluyorum. Tutumunuz biraz heyecanlıydı. Bu normal. Yunusun dediği gibi "taştın yine deli gönül" @gustavo, sonucu saat kaçta açıklayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba, gecikme için özür dilerim birazdan açıklıyorum. @Lessra
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 5 Aralık 2024 #18 Geldim hocam. Ne yapmam lazım?
E r h a n Uzman Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 146 Yer ANKARA 5 Aralık 2024 #19 Lessra dedi: Geldim hocam. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çok tebrik ederim. E-mail paylaşır mısın?
Lessra dedi: Geldim hocam. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çok tebrik ederim. E-mail paylaşır mısın?
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 5 Aralık 2024 #20 E r h a n dedi: Çok tebrik ederim. Email paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Kişisel değil de başka kullandıgım bir Gmail'i yazsam olur mu?
E r h a n dedi: Çok tebrik ederim. Email paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Kişisel değil de başka kullandıgım bir Gmail'i yazsam olur mu?