Çözüldü Windows 10 Pro'da arayüz ve uygulamalarda yazı tipi bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

E r h a n

Uzman
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Selam, ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Laptopumdaki sorun şu şekilde; fontlar bozuluyor, ara ara düzelir gibi oluyor fakat düzelmiyor. Windows 8 veya 8.1 yüklediğimde bu sorunla karşılaşmıyorum. Windows 10 kurduğumda bu sorunu sürekli yaşıyorum. Laptop kullanılamaz hale geldi. Windows'u pek çok kere kurdum. Sonuç değişmiyor. Laptopta HDD vardı, SSD ile değiştirdim. Sonuç alamadım.
Şu an Windows 10 Pro. 19045 sürümü yüklü.

Laptop özellikleri: Lenovo V110-17IKB
Sistem modeli: 80V2.
İşlemci: Intel i5 7200U.
RAM 8 GB.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer oradan ayar yaptıysan, onlar etkiler.
Hiçbir ayar yapmadım. Laptopu servise götürdüm, yapamadılar. İkinci bir servise daha götürdüm, bakalım sorunu tespit edebilecekler mi.

İkinci serviste yapamadı bir merdiven altı bilgisayarcısına götürdüm sorunu çözdü.

Çözümü: Aygıt yöneticisinden / Görüntü Bağdaştırıcısı altındaki / HD Grafik 620 birimini devre dışı bıraktı.
Sorun kalmadı
Evet denedim. Şu an "Hata Ayıklama Modunda" başlatamıyorum. son kurduğum sürümde, windows 8.1 pro yükseltmesi microsoftun sitesinden.

Sanki grafik ayarlarıyla oynamışınız gibi. AMD ya da Nvidia ayarlarından bir şeyler yaptınız mı hiç?

Eğer oradan ayar yaptıysan, onlar etkiler.
Hiçbir ayar yapmadım. Laptopu servise götürdüm, yapamadılar. İkinci bir servise daha götürdüm, bakalım sorunu tespit edebilecekler mi.

İkinci serviste yapamadı bir merdiven altı bilgisayarcısına götürdüm sorunu çözdü.

Çözümü: Aygıt yöneticisinden / Görüntü Bağdaştırıcısı altındaki / HD Grafik 620 birimini devre dışı bıraktı.
Sorun kalmadı

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…