Çözüldü Windows 10 Realtek ses sürücüsü kurulu olduğu halde uygulaması yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NexusTS

Yetkin
Makaleler
1
Windows 10 kurulumundan sonra Realtek ses sürücüsü kurulu olarak gözüküyor fakat uygulaması bulunmuyor. Realtek Audio Console olması gerekiyordu ama kurulumamış.

Microsoft Store otomatik olarak kuruyordu fakat kurulmamış. MS'de uygulamayı arayınca da çıkmıyor. Bu sorundan dolayı kulaklığımı aktif edemiyorum.

Bu kurulum sorunu bazı formatlarımda da oluyordu.

Tarayıcı üzerinden indirmeyi deniyorum fakat dönüp duruyor indirme gerçekleşmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU indirip ses kartı sürücüsünü kaldır; öncesinde ses kartı sürücüsünü AIDA64 ile öğrenip yazar mısın? Anakart yeterli olmaz; ayrıca öğrenmen güzel olur.

Ses kartı sürücüsü bu mu oluyor?

Evet ama güncel sürücüsü sadece anakartın sitesinde var. Ya sürücü sürümünü düşürüp deneyeceksin ya da Windows ile alakalı bir problem.

DDU ile kaldırdım Update'de gözüktü bakalım kurduktan sonra tekrardan sorun olacak mı?

C:\Program Filesx86\Realtek\Audio\HDA bunun içinde olması gerekiyor. Bende burada yüklü ve içinde app var tıklayınca da senin istediğin yer açılıyor...

Klasik Microzort hocam, oyun oynamıyorsanız donanımların Hackintosh desteğine bakın. Hackintosh geçişi yapmayı deneyin. 2-3 aydır tekrardan geçtim, kafam çok rahat.

Oyun oynuyorum hocam.

C:\Program Filesx86\Realtek\Audio\HDA bunun içinde olması gerekiyor. Bende burada yüklü ve içinde App var tıklayınca da senin istediğin yer açılıyor...

Format attım düzeldi sistem açıldığı gibi kuruldu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…