EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 14 Ağustos 2024 #1 Windows 10 kurmak istiyorum ayarlar doğru mu acaba?
Micro Uzman Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 203 Çözümler 1 Beğeniler 355 Yer Bliss 14 Ağustos 2024 #2 Sisteminiz UEFI'mı yoksa Legacy'mi? Ona göre yorum yapabilirim burada.
KS KS EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 14 Ağustos 2024 #3 Micro dedi: Sisteminiz UEFI'mı yoksa Legacy'mi? Ona göre yorum yapabilirim burada. Genişletmek için tıkla... UEFİ h610m-h var
Micro dedi: Sisteminiz UEFI'mı yoksa Legacy'mi? Ona göre yorum yapabilirim burada. Genişletmek için tıkla... UEFİ h610m-h var
1 1111 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.133 Makaleler 2 Çözümler 10 Beğeniler 1.355 14 Ağustos 2024 #4 BAŞLAT. (Microsoft'dan 22H2 versiyon indirin.)
Micro Uzman Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 203 Çözümler 1 Beğeniler 355 Yer Bliss 14 Ağustos 2024 #5 EcoBaskn dedi: UEFİ h610m-h var Genişletmek için tıkla... O zaman ayarlarınız doğru görünüyor. Ancak niye 20H2 ISO'sunu seçtiniz? Merakımdan soruyorum
EcoBaskn dedi: UEFİ h610m-h var Genişletmek için tıkla... O zaman ayarlarınız doğru görünüyor. Ancak niye 20H2 ISO'sunu seçtiniz? Merakımdan soruyorum
KS KS EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 14 Ağustos 2024 #6 1111 dedi: BAŞLAT. Genişletmek için tıkla... Diğer flashımda da yapınca hata verdi. Micro dedi: O zaman ayarlarınız doğru görünüyor. Ancak niye 20H2 ISO'sunu seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Fantezi. Diğer flashta yaptım usb bulunamadı dedi yapamadım. Nedeni nedir? EcoBaskn dedi: Diğer flashta yaptım usb bulunamadı dedi yapamadım. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bu flashta çok dosyam var aktarmam gerekir. Diğer usbdeki sorunu bilen var mı?
1111 dedi: BAŞLAT. Genişletmek için tıkla... Diğer flashımda da yapınca hata verdi. Micro dedi: O zaman ayarlarınız doğru görünüyor. Ancak niye 20H2 ISO'sunu seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Fantezi. Diğer flashta yaptım usb bulunamadı dedi yapamadım. Nedeni nedir? EcoBaskn dedi: Diğer flashta yaptım usb bulunamadı dedi yapamadım. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bu flashta çok dosyam var aktarmam gerekir. Diğer usbdeki sorunu bilen var mı?
Micro Uzman Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 203 Çözümler 1 Beğeniler 355 Yer Bliss 14 Ağustos 2024 #7 EcoBaskn dedi: Diğer flashta yaptım usb bulunamadı dedi yapamadım. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş sürücü özelliklerine tıklayın ve oradan "Tüm USB'leri listele" gibi bir seçenek olması lazım, onu deneyin belki gözükür.
EcoBaskn dedi: Diğer flashta yaptım usb bulunamadı dedi yapamadım. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş sürücü özelliklerine tıklayın ve oradan "Tüm USB'leri listele" gibi bir seçenek olması lazım, onu deneyin belki gözükür.
KS KS EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 14 Ağustos 2024 #8 Micro dedi: Gelişmiş sürücü özelliklerine tıklayın ve oradan "Tüm USB'leri listele" gibi bir seçenek olması lazım, onu deneyin belki gözükür. Genişletmek için tıkla... O windows ekranında dedi. EcoBaskn dedi: O windows ekranında dedi. Genişletmek için tıkla... Yani tam o sıfırlama yerinde dedi medya bulunamadı diye yeniledim yine bulunamadı. EcoBaskn dedi: O Windows ekranında dedi. Yani tam o sıfırlama yerinde dedi medya bulunamadı diye yeniledim yine bulunamadı. Genişletmek için tıkla... (Alıntıdır) Hata bu.
Micro dedi: Gelişmiş sürücü özelliklerine tıklayın ve oradan "Tüm USB'leri listele" gibi bir seçenek olması lazım, onu deneyin belki gözükür. Genişletmek için tıkla... O windows ekranında dedi. EcoBaskn dedi: O windows ekranında dedi. Genişletmek için tıkla... Yani tam o sıfırlama yerinde dedi medya bulunamadı diye yeniledim yine bulunamadı. EcoBaskn dedi: O Windows ekranında dedi. Yani tam o sıfırlama yerinde dedi medya bulunamadı diye yeniledim yine bulunamadı. Genişletmek için tıkla... (Alıntıdır) Hata bu.
G Gocumanadam Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Beğeniler 37 15 Ağustos 2024 #9 Rufus kendi hallediyor. Hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok.
KS KS EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 15 Ağustos 2024 #10 EcoBaskn dedi: O windows ekranında dedi. Yani tam o sıfırlama yerinde dedi medya bulunamadı diye yeniledim yine bulunamadı. (Alıntıdır) Eki Görüntüle 74266 Hata bu. Genişletmek için tıkla... Gocumanadam dedi: Rufus kendi hallediyor. Hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hataya bakar mısınız
EcoBaskn dedi: O windows ekranında dedi. Yani tam o sıfırlama yerinde dedi medya bulunamadı diye yeniledim yine bulunamadı. (Alıntıdır) Eki Görüntüle 74266 Hata bu. Genişletmek için tıkla... Gocumanadam dedi: Rufus kendi hallediyor. Hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hataya bakar mısınız