ZeroPlus Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Beğeniler 26 Yer Sivas 13 Ocak 2025 #1 SmartGaGa kullanırken Play Services Update'i geldi ve kurunca sistem mavi ekran verdi tekrar açınca SmartGaGa'yı açtım ve tekrar mavi ekran aldım. Dosya Ekleri IMG_20250113_181258.webp 1,2 MB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2025
SmartGaGa kullanırken Play Services Update'i geldi ve kurunca sistem mavi ekran verdi tekrar açınca SmartGaGa'yı açtım ve tekrar mavi ekran aldım.
Venom Lethal Protector Çalışkan Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 69 Çözümler 1 Beğeniler 51 20 Şubat 2025 #2 ZeroPlus dedi: SmartGaGa kullanırken Play Services Update'i geldi ve kurunca sistem mavi ekran verdi tekrar açınca SmartGaGa'yı açtım ve tekrar mavi ekran aldım. Genişletmek için tıkla... SmartGaGa da o sorun yıllardır var zaten iyi bir emülatör deil LD player öneririm. Artı 0 Eksi
ZeroPlus dedi: SmartGaGa kullanırken Play Services Update'i geldi ve kurunca sistem mavi ekran verdi tekrar açınca SmartGaGa'yı açtım ve tekrar mavi ekran aldım. Genişletmek için tıkla... SmartGaGa da o sorun yıllardır var zaten iyi bir emülatör deil LD player öneririm.