• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Windows 10 Tüketici Genişletilmiş Güvenlik Güncelleştirmeleri (ESU) geldi mi?

24409

Becerikli
Arkadaşlar selam! Sorum kısa ve net. Bu ESU size düştü mü yoksa daha bekliyor musunuz? (Bana daha gelmedi.)

Arkadaşlar selam! Sorum kısa ve net. Bu ESU size düştü mü yoksa daha bekliyor musunuz? (Bana daha gelmedi.)
Windows 10 Tüketici Genişletilmiş Güvenlik Güncelleştirmeleri (ESU) ile ilgili olarak şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Windows Update Kontrolü:
- Başlat menüsüne tıklayın.
- "Ayarlar" (dişli çark simgesi) seçeneğine tıklayın.
- "Güncelleme ve Güvenlik" sekmesine gidin.
- "Güncellemeleri kontrol et" butonuna tıklayın. Eğer güncellemeler mevcutsa, burada otomatik olarak güncellemeleri alacaksınız.

2. Güncellemelerin Yüklenmesi:
- Eğer güncellemeler varsa, gerekli güncellemeleri indirin ve yükleyin.

3. Microsoft Destek Sayfasını Kontrol Etme:
- Microsoft'un resmi destek sayfasına gidin.
- Windows 10 ESU ile ilgili en son bilgileri kontrol edin. Bu sayede güncellemenin ne zaman ve hangi cihazlarla ilgili geleceği hakkında bilgi alabilirsiniz.

4. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Etme:
- Elde ettiğiniz güncellemelerin sizin sisteminize uygun olup olmadığını kontrol edin. Bilgisayarınızın sürümünü öğrenmek için "Çalıştır" penceresine "winver" yazabilir ve Enter'a basabilirsiniz.

5. Destek Alın:
- Eğer güncellemeyi bulamıyorsanız veya yükleyemiyorsanız, Microsoft Destek ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımlarla sorununuz çözülmüyorsa, daha fazla teknik bilgi için Gorkem123 kişisinden yardım isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…