Çözüldü Windows 10 yüklü USB disk boot etmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neo

Başarılı
Herkese merhaba. Arkadaşıma yeni SSD aldık ve flash bellekten Windows 10 yüklemeye çalışıyoruz fakat flash BIOS'ta gözükmüyor. F8 menüsünden aşağıdaki resimde attığım giriş seçeneklerini tek tek denedik fakat hepsinde siyah ekranda bekliyor sağ üst kısımda çizgi yanıp yanıp sönüyor ve Windows yüklenmiyor. Siyah ekranda kalıyor. Nerede hata yapıyoruz?

Dosya Ekleri

• IMG-20240508-WA0002.webp
    51 KB · Görüntüleme: 99
Yarım saat, bir saat civarında bekleyin bakalım. USB görmemesi için başka portlara takmayı deneyebilirsiniz, ayrıca Rufus ayarlarınız nasıldı?

İfadeler: Neo
Rufus ile değil Windows'un kendi yükleme aracı ile yazdırmıştık. Bir de Rufus deneyelim. Anakart Asus B450m k modeli. Acaba BIOS ayarlarıyla ilgili bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor mu?

Rufus ile değil Windows'un kendi yükleme aracı ile yazdırmıştık. Bir de Rufus deneyelim. Anakart ASUS B450M K modeli. Acaba BIOS ayarlarıyla ilgili bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor mu?

Anakart ve BIOS işlerinden ben fazla anlamıyorum, onu daha bilgili kişiler halleder. Evet, bir Rufus ile deneyin, eğer anakart veya BIOS ayarları ile iligli hemen bilgi almak istiyorsanız biraz internete göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

İfadeler: Neo
Tamamdır hemen deneyip sonucu yazıyorum.

Sorun çözüldü teşekkürler herkese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…