Herkese merhaba. Arkadaşıma yeni SSD aldık ve flash bellekten Windows 10 yüklemeye çalışıyoruz fakat flash BIOS'ta gözükmüyor. F8 menüsünden aşağıdaki resimde attığım giriş seçeneklerini tek tek denedik fakat hepsinde siyah ekranda bekliyor sağ üst kısımda çizgi yanıp yanıp sönüyor ve Windows yüklenmiyor. Siyah ekranda kalıyor. Nerede hata yapıyoruz?
İlk öncelikle bu benimse başıma geldi, bu sorunun çözümü şu şekilde: HDD veya SSD'nizin hızına göre bu ekranda bekliyor, yani eğer yeni ve hızlı bir SSD veya HDD'iniz varsa bu "-" ekranı hiç gözükmüyor, eğer eski bir HDD veya SSD'ye sahipseniz bu ekranda 30 dk ile 1 saat arasında bekliyor, ben...
Rufus ile değil Windows'un kendi yükleme aracı ile yazdırmıştık. Bir de Rufus deneyelim. Anakart Asus B450m k modeli. Acaba BIOS ayarlarıyla ilgili bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor mu?
Rufus ile değil Windows'un kendi yükleme aracı ile yazdırmıştık. Bir de Rufus deneyelim. Anakart ASUS B450M K modeli. Acaba BIOS ayarlarıyla ilgili bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor mu?
Anakart ve BIOS işlerinden ben fazla anlamıyorum, onu daha bilgili kişiler halleder. Evet, bir Rufus ile deneyin, eğer anakart veya BIOS ayarları ile iligli hemen bilgi almak istiyorsanız biraz internete göz gezdirmenizi tavsiye ederim.