Windows 10'a gecilir mi?

vladimirputin

Becerikli
Merhaba,

Windows 11 kullaniyorum. Son zamanlar bilgisayara bir seyler olmaya basladi deli olcam artik. Yuk biniyor herhalde. Windows 10 gecsem sorun olur mu?

Merhaba,

Windows 11 kullaniyorum. Son zamanlar bilgisayara bir seyler olmaya basladi deli olcam artik. Yuk biniyor herhalde. Windows 10 gecsem sorun olur mu?
Bence daha iyi olur. Ben şahsen Windows 11'deyim. Ama mecbur geçmek zorunda olduğumdan dolayı kullanıyorum (pişmanım).

Merhaba,

Windows 11 kullanıyorum. Son zamanlar bilgisayara bir seyler olmaya basladi deli olacağım artik. Yuk biniyor herhalde. Windows 10 gecsem sorun olur mu?
Microsoft Store kullanmıyorsanız Windows 11'in IoT Enterprise sürümünü tercih edebilirsiniz.

Microsoft Store kullanmıyorsanız Windows 11'in IoT Enterprise sürümünü tercih edebilirsiniz.
Powershell'i yönetici olarak açıp wsreset -iyazıp biraz bekleyince geliyor Microsoft Store.

Merhaba,

Sisteminde sorun yaşıyorsan, Windows 10 bence daha stabil bir işletim sistemi. Geçebilirsin. Ben Windows 11 24H2'de sorunlar yaşamıştım. sfc ve dism komutlarıyla düzettim.

Bilgisayarının özellikleri nedir bilmiyorum fakat en iyi performans sürücülerini Windows 11'e göre uyarlanıyor, Windows 10'da performans kaybı yaşayabilirsin.

Sistemim:

Rx 570 8 gb
Ryzen 5 2600 6 cekirdek 3.40 hz
16 gb (ama 8 gb gosteriyor)
64 bit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…