Windows 10'a geçtim çok mutluyum

Güzel.

Windows 11 iğrenç bir işletim sistemi.

Bana kalırsa Windows 11 kadar olmasa da Windows 10 da iğrençti.
W7'nin üstüne şu driverlerin tamamının Update vasıtası ile kurulması eklenmiş olsa hala hepsinden güzel.
Düşünüyorum ama Windows 10-Windows 11 şu açıdan W7'den iyiydi diyebileceğim bir şey aklıma gelmiyor.
Ne güzel denetim masamız vardı, şimdi ara ki bulasın, hadi buldun yapmak da ayrı dert.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacak bir şey yok artık. Hepimiz tekelcilerin eline mahkumuz.

Sistemden sisteme göre değişir. Benim sistemimde de niyeyse tam tersi.

Windows 8 ve 8.1 den sonra Windows 10 ilaç gibi geldiği için çok seviliyor. Windows 10 eğer Windows 7 den hemen sonra çıksaydı büyük ihtimalle şu an Windows 11 in gördüğü muamelenin benzerini görecekti bence.
Windows 7 de Vista çöpünden sonra çıktığı için çok sevildi ama her şekilde güzel bir işletim sistemiydi orası tartışmasız.

DOS.
Windows 95.
Windows 98.
Windows XP.
Windows Me.
Windows Vista.
Windows 7.
Windows 8.
Windows 8.1
Windows 10.
Windows 11.
Hepsini kullandım.

Windows 7 gibisi olmadı. ( ve W8.1)
Windows 8.1 W8'den sonra çıkmış olsa da aslında kodu 7,9 gibi bir şey. Çünkü W8'den nefret edilince 8,1 bir nevi geri dönüş gibi idi.
Windows 7'nin güncelleme temizliği yapılmış ve makyajlı arayüz hali = W8.1

En kısa ömrü olan 8.1 çünkü Microsoft'un gelecek planlarına (Windows 11) uymuyordu.
Hiç düşündünüz mü neden korsan kullanılamayan ya da korsan kullanılması en zor olan tek sistem Windows 8.1?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 22H2 çok sorunluydu. 24H2'de hemen hepsi çözüldü. Benim dediğim, Windows 11'in sorunsuz halinin bile Windows 10'a kıyasla hantal kalması. Bunu ancak Windows 10'a dönerseniz fark edebilirsiniz.
Hocam bahsettiğiniz şey hantallık değil, onları birkaç özelleştirme ile değiştirebiliyorsunuz Tabii Windows 10 daha iyi kalıyor oyuncular için.

En kısa ömrü olan 8.1 çünkü Microsoft'un gelecek planlarına (Windows 11) uymuyordu.
Hiç düşündünüz mü neden korsan kullanılamayan ya da korsan kullanılması en zor olan tek sistem W8.1?

Cidden çok iyiydi Windows 8.1 hiçbir yerde KMS'i yoktu adamakıllı.

Son düzenleme:
Hiç düşündünüz mü neden korsan kullanılamayan yada korsan kullanılması en zor olan tek sistem W8.1?
Windows 8.1 en iyisiydi aslında. Çünkü HDD'de bile Metro uygulamalarıyla kasmıyordu hiç. Windows 10'a ne yaptılarsa SSD şart oldu resmen.

Windows 11 böyle kullanım oranları düşük ya çok mutlu ediyor beni. İçimin yağları eriyor, hop hop .

Son düzenleme:
Microsoft, Windows 11 kullanıcılarının hepsini kobay fareleri olarak görüyor buna eminim. Şahsen ben kendim Windows 11'i hiç kullanmadım ve Windows 10'a destek tamamen kesilmedikçe de geçmeyi asla ama asla düşünmüyorum. Bunun başlıca sebebi çevremde 11'e geçip sorun yaşamayan hiç kimsenin olmaması. Hepsi bir noktada 10'a geri döndüler. Durum böyleyken hala 11'de ısrar etmek bile isteye kobay olmayı kabul etmektir benim için.

Dosya Ekleri

• IMG-20241130-WA0029.webp
    127,4 KB · Görüntüleme: 92
Sana tavsiyem asla geçme zaten. Çok iğrenç bir işletim sistemi.

Sana tavsiyem asla geçme zaten. Çok iğrenç bir işletim sistemi.

O kadar da değil bence beterin beteri vardır bunun en iyi örneğide Pardus'dur. 720p de i5 11400 ile dona dona video izliyor

Şaka bir yana benim hayatım boyunca unutmayacağım tek sistem Windows 8.1'dir. Zamanın ötesinde bir hızla çalışıyordu, 5400RPM HDD ile 20 saniyede açılan bir sistemdi ki o zaman kullandığım cihaz i3-380M işlemcisine sahipti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…