Windows 10'a geçtim çok mutluyum

Keyifleri bilir. Avrupa Birliği işin içine girer ise buralar karışır diyorum. Destek bitene kadar böyle kalacağım. Sonrasında LTSC geçerim. Ve paralı güncelleme olayına bir çözüm bulunur. Dünyanın sonu değil. Adobe ve çizim programlarında işim olmasa bu sistemle Linux bile geçerim.

Her ne kadar Windows 10'un desteğinin uzatılmasını temenni etsem de destek uzamayacak gibi duruyor.

Ancak işin garip kısmı Windows 10'un desteğinin kesilmesine 11 ay kala hala en çok kullanılan işletim sistemi olması.
Microsoft, Windows tarihinin en başarılı işletim sistemlerinden biri olan Windows 10'u kendi eliyle gömüyor.
Çok garip gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstad bir şey soracağım 11 reklamları çıkıyormuş 10 da nasıl çözeceğiz sen hangi sürümü kurdun habgi windows 10 sürümünü önerirsin?

Üstad bir şey soracağım 11 reklamları çıkıyormuş 10 da nasıl çözeceğiz sen hangi sürümü kurdun habgi windows 10 sürümünü önerirsin?
Şu ana dek hiç Windows 11 reklamı çıkmadı. Donanım gereksinimlerini denetlemediğim için geçmeye hazır olduğumdan haberi yok sanırım, o nedenle hiç uyarı gelmedi.

Kendim Windows'un sitesinden indirmiştim ve arşivimde saklıyordum, onu kullandım. Şu da olur herhalde.

Anladım hocam teşekkürler peki nereye kadar kullanmayı düşünüyorsunuz? Ekime kadar götürür mü kursam?

Anladım hocam teşekkürler peki nereye kadar kullanmayı düşünüyorsunuz? Ekime kadar götürür mü kursam?
Windows 10'un desteği kesilene kadar kullanacağım. Kurduğum günden beri hiçbir sorun yaşamadım, keşke Windows 11'de kalsaydım dedirtmedi, hala çok mutluyum.

Windows 10'un Erken build'leri fena değildi aslında, bence sonradan bozdular. Zaten bilgisayar kaldırmıyorda ben linux'a geçtim rahatladım.

Ben XP, 7, 8.1, 10 kullandım. Her güncellemede daha kötü hale gelen nadir sistemlerden biridir Windows. Yıllardır Windows kullanmıyorum, Linux'ta mutluyum.

Windows 10'un desteği kesilene kadar kullanacağım. Kurduğum günden beri hiçbir sorun yaşamadım, keşke Windows 11'de kalsaydım dedirtmedi, hala çok mutluyum.
Bir tek Windows tuşuna basınca başlat menüsü bazen hemen açılmıyor, takılıyor, birkaç defa basınca düzeliyor. Başka bir sıkıntısı yok. O da üzmüyor Windows 11 kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…