Bir tek Windows tuşuna basınca başlat menüsü bazen hemen açılmıyor, takılıyor, birkaç defa basınca düzeliyor. Başka bir sıkıntısı yok. O da üzmüyor Windows 11 kadar.
Yok ya Windows 11 cok tutmadi oyle. Bence kullanilmayacak derece de cok kotu oldu. Cunku asiri derecede kimsenin kullanmayacagi yazilimlarla geliyor, cok yuksek Ram ve islemci kullanimi var. Kullanicidan bagimsiz islem sayisi da asiri fazladir.
Simdi Linux bize gosterdi ki guncel oyunlar ve yazilimlar icin o kadar cok islemin ve Ram kullaniminin calismasina gerek yok yani. Modern gorunum icin bile gerek yok.
Ben de su an Windows 10 kullaniyorum ama isletim sistemimi yavas yavas ElemntaryOS'e tasiyorum.
Elinde sonunda bu sene ekim ayınca güncelleme desteğini kesecek ve zorla herkes Windows 11 geçecek çünkü geçmezler ise eğer olduda Windows 10 bir zafiyet güvenlik açığı çıkarsa bunlara Microsoft yama getirmeyecek.
Elinde sonunda bu sene ekim ayınca güncelleme desteğini kesecek ve zorla herkes Windows 11 geçecek çünkü geçmezler ise eğer olduda Windows 10 bir zafiyet güvenlik açığı çıkarsa bunlara Microsoft yama getirmeyecek.
Adam gibi sstem yaptılarda biz mi geçmedik, üç yıl oldu hala hatalı ve hantal. Bir aydır bende Windows 10 2021 LTSC kullanıyrum ve inanılmaz memnunum, ikinci HDD de linüx Mint var o da çok zevkli insan kalkmak istemiyor, anlayacağın destek işi bana göre boş iş kendi bilir.
Adam gibi sstem yaptılarda biz mi geçmedik, üç yıl oldu hala hatalı ve hantal. Bir aydır bende Windows 10 2021 LTSC kullanıyrum ve inanılmaz memnunum, ikinci HDD de Linux Mint var o da çok zevkli insan kalkmak istemiyor, anlayacağın destek işi bana göre boş iş kendi bilir.
2031 deyince dikkatimi çekti, biraz araştırdım ve fark ettim ki Microsoft Store dahil birçok uygulamadan arındırılmış bir sürümmüş. Benim için pek kullanışlı değil gibi.
2031 deyince dikkatimi çekti, biraz araştırdım ve fark ettim ki Microsoft Store dahil birçok uygulamadan arındırılmış bir sürümmüş. Benim için pek kullanışlı değil gibi.