En son aldığınız, güncellemeleri silerseniz. Bazı sorunların düzeleceği yönündeyim.
Bu gibi sorunları microfsoft yönelgesini izleyin.

ESU programına kayıt olmak şartıyla geçebilirsiniz aslında. Bir zaman 11 kullandım ve hiç memnun değildim. 2-3 senedir 10 kullanıyorum gayet stabil sistem. Başlarda kötü diyordum ama Microsoft oturtmuş güzelce yani. 11 çıkalı neredeyse 6 yıl olacak ama adamlar hala hatalarla boğuşuyor, istediği sistem gereksinimlerini saymıyorum bile. Fazla şişkin ve dolu bir sistem.

Ve emin olun sorunlarınız 25H2 ile de düzelmeyecek. İyileştirmeler olur illa ki ama sanmıyorum ki düzelsin.

Esenlikler,

Şu anda Windows 11 23H2 Pro versiyonunu kullanmaktayım. Windows 11'de birtakım sorunlar mevcut. Her güncellemede elbet bir sorun çıkıyor. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim? Dönmemi önerirseniz, tavsiye edeceğiniz Windows 10 sürümü var mıdır?

Sistemim:
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: RX 6600.
Dönebilirsiniz eğer donanımlarınız desteliyorsa fakat eğer dönecekseniz LTSC sürümleri öneririm, hem gereksiz bloatwareler yok hemde Windows 10'un desteği bitmesine rağmen bazı sürümleri 2032 ye kadar bile destek alıyor (LoT LTSC 2021, 2032 ye kadar destek alıyor). (Önerim LoT LTSC 2019 bende kullanıyorum şu anda, 2029 a kadar destek alıyor.) Sadece Home ve Pro sürümlerde gelen uygulamaların bir çoğu yok LTSC'de bunu bilerek kurun.

(İsterseniz normal 10 kurup ESU sistemine kayıt olabilirsiniz, ancak LTSC sürümlerin desteği daha fazla. Özellike LoT LTSC sürümlerin, ayrıca normal 10'a göre daha hafifler tabiki de seçenek sizin.)