Çözüldü Windows 10'da istenilen programı normalin üstü öncelikte nasıl çalıştırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARDACD

Yetkin
Selam. Bu yöntemi ben internet tarayıcımda deneyeceğim şimdilik Thorium'da deneyeceğim daha sonra diğerlerin de de belki denerim. Ben demin öylesine denemek için Thorium'a normalin üstünde (yüksek değil direkt normalin üstünde yazan) öncelik verdim ve tarayıcının büyük ölçüde rahatladığını fark ettim. Ben bunu her açtığımda tek tek özel olarak ayarlamak yerine varsayılan olarak bilgisayarın her açışımda bütün Thorium işlemlerine normalin üstünde önceliğini vermesini nasıl sağlarım?

Çözüm

Denemek için, Not Defteri kısayoluna sağ tıklayın, Özellikler'e tıklayın ve Hedef kutusunda yazanları bir yere not alın. Şimdi bu kutuda yazanları aşağıdakilerle değiştirin:

"c:\windows\system32\ cmd.exe" /C start /belownormal /affinity 1 %windir%\system32\ notepad.exe

"/belownormal" anahtarı, Windows'a Not Defteri'ni düşük öncelikle çalıştırmasını söylemektedir. "/abovenormal" anahtarı ise bir işlemin daha yüksek öncelikle çalışmasını sağlayacaktır.

Denemek için, Not Defteri kısayoluna sağ tıklayın, Özellikler'e tıklayın ve Hedef kutusunda yazanları bir yere not alın. Şimdi bu kutuda yazanları aşağıdakilerle değiştirin:

"c:\windows\system32\ cmd.exe" /C start /belownormal /affinity 1 %windir%\system32\ notepad.exe

"/belownormal" anahtarı, Windows'a Not Defteri'ni düşük öncelikle çalıştırmasını söylemektedir. "/abovenormal" anahtarı ise bir işlemin daha yüksek öncelikle çalışmasını sağlayacaktır.

Çözüm
PWA'ları nasıl yapacağım peki hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…