Windows 10'dan Linux'a geçilir mi?

O zaman Linux Mint kursam iyi olur mu? Yoksa başka önerdiğiniz var mı?
Olabilir. Elinizde USB 3.0 bellek varsa ona kurun. Biraz yavaş çalışır ama temel bir deneyim için yeterli gelir. Hoşunuza giderse diskinizden 50-70GB bölüm oluşturun ve istediğiniz dağıtımı kurun. Böylece dual boot yoluyla 2 sistemi de kullanırsınız.

Fedora Linux olabilir. Uğraşmayı severim diyorsanız Arch Linux tabanlı dağıtımlar olabilir.

Fedora ilgimi çekti onu kullanabilirim. Dual boot olarak ilk başta denerim sorun yaşamazsam kullanmaya devam ederim. Herkese teşekkür ederim.

Denediğim zaman buraya yazarım.

Diski böl kur. BlueStacks sıkıntı.

İçi tamamen boş olan disk içine kurdum. Dün kurdum blue stacks olmuyormuş. Nedense Steam'de yüklenmiyor acaba Windows'un olduğu disk içinde Steam olduğu için mi böyle yapıyor bilemedim.

Uzun bir süredir Arch Linux tabanlı SteamOS kullanıyorum. Linux desteği olmayıp Anti-Cheat kullanan büyük oyunlar hariç (FC 24 vb) hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım. Hatta Dual Boot Windows kurmuştum hiç kullanmadığım için kaldırdım. Beni en çok üzen şey ise alternatifi olsa da Rufus kullanamamak oldu. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Ayrıca Linux'ta Android kullanımı çok kolay. Sırf meraktan Waydroid kurmuştum aynı Android telefon gibi çalışıyor. Eksi yönü ise bunların her biri uğraştırıcı şeyler fakat benim gibi oyundan çok böyle şeylerle uğraşmayı seviyorsanız Linux candır ve cidden kullanmasını bilen için aşırı kullanışlı bir işletim sistemi.

Şu ana kadar kullanımı hoşuma gitti oyunları deneyeceğim mobil oyunları ne ile açabilirim Google Store'dan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…