1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.619 20 Nisan 2025 #11 hovarda dedi: İngilizce versiyonunda Full yapamıyoruz ama Türkçe dil destekli olanda Full yapabiliyoruz bence bu ISO'ya el değmiş ben pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam internette bulabileceğin en güvenilir ISO'lardan birisidir Massgrave'inkiler. Ayrıca full yapmak derken neyi kastettiniz anlamadım?
hovarda dedi: İngilizce versiyonunda Full yapamıyoruz ama Türkçe dil destekli olanda Full yapabiliyoruz bence bu ISO'ya el değmiş ben pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam internette bulabileceğin en güvenilir ISO'lardan birisidir Massgrave'inkiler. Ayrıca full yapmak derken neyi kastettiniz anlamadım?
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 20 Nisan 2025 #12 hovarda dedi: İngilizce versiyonunda Full yapamıyoruz ama Türkçe dil destekli olanda Full yapabiliyoruz bence bu ISO'ya el değmiş ben pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Hayır ben burdan indirip kurdum başkası bilgisayarda takır takır çalışıyor.
hovarda dedi: İngilizce versiyonunda Full yapamıyoruz ama Türkçe dil destekli olanda Full yapabiliyoruz bence bu ISO'ya el değmiş ben pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Hayır ben burdan indirip kurdum başkası bilgisayarda takır takır çalışıyor.