Windows 10’e neden geri döndüm?

Art The Clown

Üstün
Bu konumda Windows 11’i biraz yeri dibine sokacağım. Hayatımda bu kadar hantal bir işletim sistemi görmedim. SSD olmasına rağmen sanki HDD kullanıyormuşum. programlar 1 saate anca açılıyor görev çubuğu anca cevap veriyor.

Dedim sistem yüklü değil içinde ama bad sectorlu HDD bir ihtimal bu hantallığa sebep olabilir dedim. gittim ek depolama olarak yeni bir SSD sipariş ettim ve bad sectorlu HDD söktüm. Yeni SSD taktım ancak hantallık sorunu çözülemedi.

Gereksiz yere RAM kullanımları CPU kafasına göre yükseliyor boştayken tüm animasyonları kapatmama rağmen o hantallık geçmiyor. bir oyuna giriyorum kasım kasım kasılarak açılıyor. Oyunlardaki performans etiketlemedi yalan olmasın şimdi almam gereken FPS değerlerini alıyordum sadece işletim sisteminin kendisi hantal.

En sonunda canıma tak etti ve Windows 10 geri döndüm. bildiğiniz çağ atlamış gibiyim gereksiz özellikler yok hantallık yok neye tıklarsam tıklayayım saniyesinde açılıyor.

Sistemini merak edenler içinde buraya bırakıyorum:
16GB RAM
İ7 3770
GTX 1650
240GB SSD (sistemi çalıştırıyor)
480GB SSD (ek depolama)
1 TB HDD (ek depolama)
500GB HDD (ek depolama)

Son düzenleyen: Moderatör:
11 harbi kötüymüş. Başta bayağı Fangirl'lük yapıyordum. 10 gayet iyi bir işletim sistemi. Umarım memnun kalırsınız.

Hocam bende i3 1005G1 işlemcili 8 GB RAM 256SSD'li HP laptop hiç kasmıyor. Sizin dediğiniz hiçbir sorun yok hatta Windows 10'dan daha akıcı çalışıyor gibime geldi.

Haksızlık ediyorsun 1 saate uygulama açtığı yok . Windows 11 iyi bir sisteme kurarsan yağ gibi akar Kurduğun Ssd iyi mi? Bir sürü olasılık olabilir. Günün birinde 12'i çok kötü çıkarsa herkes 11'e dua eder mumla arar.

Ben de Windows 10 yükledim arayüzde yaşlanmışım yetişemiyorum.

Bence sürümden çok senin sistemin ezikliği bu durum, şimdi küçümseme muhabbeti yapacak varsa da lütfen boş muhabbetlere girmesin sistem eskiyse eski sürüm kullanacaksın sonra gelip yeni sürüm böyle kötü diyemezsin.

Oyunlarda büyük düşüş yaşanmaz ama arayüz ağır istiyor hızlı sen de Windows 10 yükle bayağı farkı hissedersin.

Oyunlarda büyük düşüş yaşanmaz ama arayüz ağır istiyor hızlı sen de Windows 10 yükle bayağı farkı hissedersin.
Tamam hantalik var hocam hepten de çöp muamelesi yapmayalım Kullandıkça alışıyor insan

Ben de benzer bir sistem kullanıyorum 3770K var. Windows 11 ReviOS yaptım gayet tepkisel. Günlük işlerde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…