Windows 11 24H2 26100.1 ISO nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deniizkrmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
  • Etiketler Etiketler
    24h2 windows

deniizkrmn

Aktif Üye
Yer
Ankara
24H2 son sürümün ISO dosyasını bugün Microsoft'tan indirdiğimde Rufus ile yazarken Secure Boot, TPM kaldırma tiklerini seçmeme rağmen gereksinimlerin kalkmadığını gördüm. 26100.1’de böyle bir durum yoktu. Bu yüzden bu ISO dosyası elinde olan var ise paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
24H2 son sürümün ISO dosyasını bugün Microsoft'tan indirdiğimde Rufus ile yazarken Secure Boot, TPM kaldırma tiklerini seçmeme rağmen gereksinimlerin kalkmadığını gördüm. 26100.1’de böyle bir durum yoktu. Bu yüzden bu ISO dosyası elinde olan var ise paylaşabilir mi?
Test amaçlı kullanmayacaksanız indirmenizi tavsiye etmem.

Hala çeşitli uyumsuzluk sorunları var. Bu sorunlar ek güncellemelerle yavaş yavaş gideriliyor.
Aceleye gerek yok, bekleyin.
Daha Screenshot özelliği bile yok kendisinde. Sırf güncel diye kuracaksanız tavsiye etmem. Zaten Windows güvenliği pek iyi değil.
Az sabretseler zaten update yükleyecek.
Nedir bu güncel/yeni takıntısı anlayamadım gitti. Bence rahat batıyor millete, dert arıyor. :)

Az sabretseler zaten update yükleyecek.
Nedir bu güncel/yeni takıntısı anlayamadım gitti. Bence rahat batıyor millete, dert arıyor. :)
Windows 11'i tekrar denediğimde sorun yaşayınca "Microsoft'tan bi' sığır etmez." dedim ve Linux'uma geri döndüm! Harika bir his.

Windows 11'i tekrar denediğimde sorun yaşayınca "Microsoft'tan bi' sığır etmez." dedim ve Linux'uma geri döndüm! Harika bir his.
Uzun zaman önce defalarca Linux ( Mint,Ubuntu,Knoppix,Pardus) denedim ama hepsi kısa süreli oldu.
Çoğunda GRUB sorun çıkardığı için hemen kaldırdım.
Sanırım 6 ay geçti. Ubuntu kurdum. Bir hafta sonra Ubuntu'ya gelen standart bir güncelleme sonucu Windows açılmaz oldu ve kaldırmak zorunda kaldım.

Ancak vazgeçmiş değilim çünkü kontrolün elimden alınmasına dayanamam.
W7 den sonraki sürümler adım adım bu yönde gitti ve zirveye ulaştı ulaşacak.
Linux kullananlara extra saygım var.
İyi günler..

Uzun zaman önce defalarca Linux ( Mint, Ubuntu, Knoppix, Pardus) denedim ama hepsi kısa süreli oldu.
Çoğunda GRUB sorun çıkardığı için hemen kaldırdım.
Sanırım 6 ay geçti. Ubuntu kurdum. Bir hafta sonra Ubuntu'ya gelen standart bir güncelleme sonucu Windows açılmaz oldu ve kaldırmak zorunda kaldım.

Ancak vazgeçmiş değilim çünkü kontrolün elimden alınmasına dayanamam.
W7'den sonraki sürümler adım adım bu yönde gitti ve zirveye ulaştı ulaşacak.
Linux kullananlara extra saygım var.
İyi günler.

Hocam EndeavourOS önerebilirim. 2-3 sene evvel kendisi resmen bozuk bir dağıtımdı. Bende nefret edip biraz araştırma yapmıştım. Linux Mint ile tanıştım. Epey iyi bir dağıtımdır ancak arayüzü çok kötü! Bu sebeple Windows'a geri geçmiştim. Sonradan Yusuf İpek'i izlemeye başlayınca "Lan bir deneyeyim." deyip atıldım. O günden beri çok seviyorum. Tabii NVIDIA ekran kartım olduğu için arada bir sorun yaşıyorum. Ama eksi IQ'ye sahip ve bilgilerimi data centerlarında +18 işlemlerden geçiren Windows yerine Linux'u kullanmayı tercih ederim. Tabii profesyonel bir kullanıcı değilim. Basit bir kullanıcıyım ben. Bu sebeple hatta Kde, Xfce4 ve Gnome'u çok severim.

Son düzenleme:
Hocam EndeavourOS önerebilirim. 2-3 sene evvel kendisi resmen bozuk bir dağıtımdı. Bende nefret edip biraz araştıma yapmıştım. Linux Mint ile tanıştım. Epey iyi bir dağıtımdır ancak arayüzü çok kötü! Bu sebeple Windows'a geri geçmiştim. Sonradan Yusuf İpek'i izlemeye başlayınca...
Öneri için müteşekkirim.
Siz söylememiş olsanız asla aklıma gelmeyecek bir dağıtım.
İlk fırsatta deneyeceğim. Yusuf İpek'i ara ara bende seyrederim ve severim.
Konu dışına çıktık diye ceza falan almayız umarım ama alsak ta sorun değil. Nihayetinde boş konuşmadık. Tekrar iyi günler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt