Windows 11 24H2 sorunlu mu?

Feath7800

Çalışkan
Arkadaşlar eskiden Windows 11 23H2 kullanıyordum şu anda 24H2'ye güncelleme yaptım. Ancak mikrofonun çalışmaması, internetin WARP harici çalışmaması gibi sorunlar yaşadım ve bunu ne yaparsam yapayım düzeltemedim. 24H2 sorunlu mu?
Eğer sorunluysa 23H2 tekrar nasıl geçebilirim?

Söylenenlere göre sorunlu.

Ben hiç sorun yaşamadım ama kendi özelleştirdiğim sürümün verdiği tatlılıktan da olabilir. Ama yanlış hatırlamıyorsam @Quezzy bazı güncellemelerin sorunlu olduğunu paylaşmıştı. Kaldı ki kendi özelleştirdiğim sürüm de bu güncellemeleri gömdüm.

Benim sürümü denemek isteyen varsa da buraya linkini bırakıyorum. Özellikle sorun yaşayanlar denerse çok daha iyi olur.

Şu anlık bir sorun yok. Fakat bazı KB güncellemeleri bazı uygulamaları bozabiliyor. 24H2'ye geçerseniz, geçtikten sonra bir süreliğine güncellemeleri kapatabilirsiniz. 24H2'ye geçtiğinizde bir sorun olursa kurtarma bölümünden geri dönebilirsiniz.

Şu anlık bir sorun yok. Fakat bazı KB güncellemeleri bazı uygulamaları bozabiliyor. 24H2'ye geçerseniz, geçtikten sonra bir süreliğine güncellemeleri kapatabilirsiniz.
güncellemeleri nasıl kapatabilirim

Sıfırdan kurulum bazı sorunları çözebilir.

ISO olarak mı kuruyum yoksa yükleme medyası olarak mı yoksa yükleme yardımcısı mı?

güncellemeleri nasıl kapatabilirim
Windows Update ayarlarından 1 hafta boyunca duraklat seçeneğini seçeceksiniz.
1739998159284.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt