Windows 11 24H2 yakında gelebilir!

Physic

Üstün
Makaleler
24
Yer
Bartın, Türkiye
Windows 11 24h2, yakın zamanda toplu dağıtımlara başlayabilir! Geçtiğimiz günlerde sürüm ön izleme kanalında yayınlanması da bunu destekliyor!

Muhtemelen temmuz sonuna doğru dağıtımlar başlayacaktır. Kod adı 26100 olan yapı dağıtılacak.

Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Bana soracak olursanız, çok boş güncelleme. Performans dışında ben hiçbir yenilik göremedim.

Kaynak: Releasing Windows 11 Build 26100.994 to the Release Preview Channel

Çıkmadan önce de kullanıyordum ihtiyarlar 😎:(!)

Ekran görüntüsü 2024-07-09 230550.webp

Hocam şaka maka gerçekten bu versiyonun tam sürüm olmasını dört gözle bekliyorum, bu hâlinde bile 23H2'den daha iyi performans alıyorum. Microsoft bu versiyonu iyi yapmış gibi geldi performans konusunda.

Ben şunu anlamış değilim, bu 24h2 çıkmamış mıydı? Ne oldu tam olarak, bir geri çektiler falan, garip bir şeyler oldu.

Şu anda nederen bulduğunu bilmediğim 24H2 kullanıyorum. Performansı o kadar da iyi değil. Bir sürü debloat ile adam edebildim bir miktar. Tepkisel olması açısından Windows 10 hala çok daha iyi konumda.

Ben şunu anlamış değilim, bu 24H2 çıkmamış mıydı? Ne oldu tam olarak, bir geri çektiler falan, garip bir şeyler oldu.

26100 yapısı çıkalı oldu biraz. 24H2 resmi olarak dağıtılmadı.

Çıkmadan önce de kullanıyordum ihtiyarlar 😎:(!)

Eki Görüntüle 63999

Hocam şaka maka gerçekten bu versiyonun tam sürüm olmasını dört gözle bekliyorum, bu hâlinde bile 23H2'den daha iyi performans alıyorum. Microsoft bu versiyonu iyi yapmış gibi geldi performans konusunda.

26244 yapısı stabil değil. Yakında gelecek 27xxx ile bu stabillik daha da bozulabilir. Bir sonraki canary yapısı 27xxx olacak muhtemelen ve 24H2 de toplu olarak dağıtıma girer.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt