Windows 11 24H2'de kurulum ekranı tamamen değişiyor!

Bu USB belleklerin gözükmesi kullanıcı alışkanlığı yüzünden sıkıntılara yol açabilir. Ben gibi hepsini silen birisi tekrar imaj yazdırmak zorunda kalabilir.

USB'ler ve dahili diskler diye bölüme ayrılabilir. @Stereo.Luigi99 gibi ben bile bundan 1.000 kat daha iyi bir ekran yapabilirim. Kurulum ekranları (hem Windows, hem MacOS, hem Linux) hala gündelik kullanıcılar için uygun değil. Ben bile o üstteki tuşların bazılarının ne işe yaradığını bilmiyorum, hiç kullanmadım. Disk böleceğim zaman bana bile karmaşık geliyor.

Windows 8 arayüzü gibi duruyor.

Adamlar iyi geliştiriyor dokunmayın Microsoftuma (!)

Tek yaptıkları şey kurulumu biraz daha uzatmak menüler yukarı taşımak butonları Windows 11 görünümünde yuvarlatmak disk ekranı çok karmaşık son kısımda kurulum kısmında İptal butonunun kenarlarında beyazlık var bu da görünümü yuvarlak olsa bile işlev olarak kare olduğu için beyazlık kalıyor fareyi beyazlığa getirdiğinizde iptal butonuna getirmiş oluyorsunuz. Görünüşü yuvarlak ama işlev olarak kare halde Microzort. Widget panelinide çöp ediyorlar.

Tasarım ekibi aşırı çöp.

Eski hâli daha iyiydi. Ne anladım şimdi ben bu işten?

Her geçen gün biraz daha kafayı yemekte Microsoft....!!! (eskisinin nesi vardı da bunu çıkarttın piyasaya,şaşkın topal ördek Microsoft...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…