Asyneum

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba, güncel OS sürümüm aşağıda mevcut. SSD bozan güncellemeyi kaldırmıştım daha önceden ve sürekli update kapalı şekilde 1 aydan beri. 990 Pro SSD kullanıyorum yeni sürüme güncellemeli miyim Windows'u? SSD bozan güncellemeye net bir iyileştirme geldi mi, bilgisi olan var mı bu konuda?

1759310567746.webp

Merhaba, güncel OS sürümüm aşağıda mevcut. SSD bozan güncellemeyi kaldırmıştım daha önceden ve sürekli update kapalı şekilde 1 aydan beri. 990 Pro SSD kullanıyorum yeni sürüme güncellemeli miyim Windows'u? SSD bozan güncellemeye net bir iyileştirme geldi mi, bilgisi olan var mı bu konuda?

Eki Görüntüle 189323

Ben Insider'da Canary kanalında olduğum için geçiş yapacağım ama duyduğuma göre özellik güncelleştirmeleri bir sonraki günlerde eklenecekmiş. Şuan bilgisayarınız stabil çalışıyorsa boşuna aksiyon almayın derim.

Resmi olarak çıkmadan önce ben indirip kurdum İngilizce olarak. 2 yıldır format atmıyordum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. SSD bozma olayı da tamamen gerçek değil. Asya'da bir kişinin bozuldu ve bu olay yayıldı. Milyonda 1-2 oldu o SSD bozulma olayı.

Ben genelde şu siteden ISO alıp yüklüyorum; https://uupdump.net/known.php?q=category:w11-25h2