Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.105 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.924 Yer Arcadia Bay 2 Nisan 2025 #11 snop02 dedi: ISO boyut ne kadar? Bende Pro surum 8.4 GB Genişletmek için tıkla... Standart Windows 11 Mart 2025 Consumer ISO'sunu kullandım. ISO'nun boyutu 6.48 GB.
snop02 dedi: ISO boyut ne kadar? Bende Pro surum 8.4 GB Genişletmek için tıkla... Standart Windows 11 Mart 2025 Consumer ISO'sunu kullandım. ISO'nun boyutu 6.48 GB.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 840 Çözümler 4 Beğeniler 363 Yer Ortadoğu 2 Nisan 2025 #12 Max Caulfield dedi: Standart Windows 11 Mart 2025 Consumer ISO'sunu kullandım. ISO'nun boyutu 6.48 GB. Genişletmek için tıkla... UUP'tan guncellemeler dahil etmişim OOBE'de bypassnro kullansak pas gecer mi acaba Insider surumde? Sorun olacagını zannetmiyorum ama. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Max Caulfield dedi: Standart Windows 11 Mart 2025 Consumer ISO'sunu kullandım. ISO'nun boyutu 6.48 GB. Genişletmek için tıkla... UUP'tan guncellemeler dahil etmişim OOBE'de bypassnro kullansak pas gecer mi acaba Insider surumde? Sorun olacagını zannetmiyorum ama.
Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.105 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.924 Yer Arcadia Bay 2 Nisan 2025 #13 snop02 dedi: UUP'den güncellemeleri dahil etmişim. OOBE'de bypassnro kullansak pas geçer mi acaba Insider sürümde? Sorun olacağını zannetmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... 26200.5516 yapısında BypassNRO.cmd betiği kaldırıldığı için çalışmaz. start ms-cxh://localonly yöntemini kullanmalısınız.
snop02 dedi: UUP'den güncellemeleri dahil etmişim. OOBE'de bypassnro kullansak pas geçer mi acaba Insider sürümde? Sorun olacağını zannetmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... 26200.5516 yapısında BypassNRO.cmd betiği kaldırıldığı için çalışmaz. start ms-cxh://localonly yöntemini kullanmalısınız.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 840 Çözümler 4 Beğeniler 363 Yer Ortadoğu 2 Nisan 2025 #14 snop02 dedi: UUP'tan guncellemeler dahil etmişim OOBE'de bypassnro kullansak pas gecer mi acaba Insider surumde? Sorun olacagını zannetmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... @Max Caulfield, bypassnro'yu NTLite ile reg ekleyerek denedim sorunsuz calıstı sanalda. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
snop02 dedi: UUP'tan guncellemeler dahil etmişim OOBE'de bypassnro kullansak pas gecer mi acaba Insider surumde? Sorun olacagını zannetmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... @Max Caulfield, bypassnro'yu NTLite ile reg ekleyerek denedim sorunsuz calıstı sanalda.
Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.105 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.924 Yer Arcadia Bay 2 Nisan 2025 #15 snop02 dedi: @Max Caulfield, bypassnro'yu NTLite ile reg ekleyerek denedim sorunsuz calıstı sanalda. Genişletmek için tıkla... Öyle çalışıyor şu anda zaten. Sadece CMD betiği kaldırıldı. Bu konudaki yöntem o kayıt defteri ayarı da işlevsiz hale getirilirse diye paylaşılan alternatif yöntem.
snop02 dedi: @Max Caulfield, bypassnro'yu NTLite ile reg ekleyerek denedim sorunsuz calıstı sanalda. Genişletmek için tıkla... Öyle çalışıyor şu anda zaten. Sadece CMD betiği kaldırıldı. Bu konudaki yöntem o kayıt defteri ayarı da işlevsiz hale getirilirse diye paylaşılan alternatif yöntem.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 840 Çözümler 4 Beğeniler 363 Yer Ortadoğu 2 Nisan 2025 #16 Max Caulfield dedi: Öyle çalışıyor şu anda zaten. Sadece CMD betiği kaldırıldı. Bu konudaki yöntem o kayıt defteri ayarı da işlevsiz hale getirilirse diye paylaşılan alternatif yöntem. Genişletmek için tıkla... Ben eksik ve hatalı sordum hocam, her sefer ISO'ya reg olarak kullanıyorum da. Son düzenleme: 2 Nisan 2025
Max Caulfield dedi: Öyle çalışıyor şu anda zaten. Sadece CMD betiği kaldırıldı. Bu konudaki yöntem o kayıt defteri ayarı da işlevsiz hale getirilirse diye paylaşılan alternatif yöntem. Genişletmek için tıkla... Ben eksik ve hatalı sordum hocam, her sefer ISO'ya reg olarak kullanıyorum da.