Detaylar
Kim cevapladı?DracheN
Başarılı
ISO dosyası yayınlandı. Formatlayarak kurabilirsiniz.
İndiriyorum hocam eşek gibi tekrar format atacağız mecbur.
noby
Uzman
Format atmak o kadar zor değil bence oyunları ve belgeleri Windows kurulu diske yüklemedikten sonra. Ben formattan sonra bütün yüklenecek uygulamaları winget ile yüklüyorum. Çok hızlı oluyor yaklaşık yarım saate işim bitmiş oluyor.
RockyHighway79
Üstün
Winget efsane bir şey ya. Winget kullanmayı bilmeyen çok zaman kaybeder.Format atmak o kadar zor değil bence oyunları ve belgeleri Windows kurulu diske yüklemedikten sonra. Ben formattan sonra bütün yüklenecek uygulamaları winget ile yüklüyorum. Çok hızlı oluyor yaklaşık yarım saate işim bitmiş oluyor.
DracheN
Başarılı
Format atmak o kadar zor değil bence oyunları ve belgeleri Windows kurulu diske yüklemedikten sonra. Ben formattan sonra bütün yüklenecek uygulamaları winget ile yüklüyorum. Çok hızlı oluyor yaklaşık yarım saate işim bitmiş oluyor.
Valla winget ne ilk defa duydum dostlar.Winget efsane bir şey ya. Winget kullanmayı bilmeyen çok zaman kaybeder.
noby
Uzman
Nasıl anlatacağımı tam bilmiyorum ama PowerShell’e aşağıdaki gibi kodlar yazarak uygulamaları otomatik olarak yüklüyorum.
Örneğin: winget install -e --id Brave.Brave
Ben de bir sitede yüklemek istediğim uygulamaların listesini oluşturdum. Şuanda site çokmüş galiba. Format attıktan sonra sadece bu listeyi PowerShell’e yapıştırıyorum ve tüm uygulamalar otomatik olarak yükleniyor ve kuruluyor.
Örneğin: winget install -e --id Brave.Brave
Ben de bir sitede yüklemek istediğim uygulamaların listesini oluşturdum. Şuanda site çokmüş galiba. Format attıktan sonra sadece bu listeyi PowerShell’e yapıştırıyorum ve tüm uygulamalar otomatik olarak yükleniyor ve kuruluyor.
Black_eagle 1903
Yetkin
Bu güncellemede büyük değişiklikler yer almıyor diye biliyorum. 24H2 çok hype olmuştu mesela çıkmadan önce, 25h2'de öyle bir şey olmadı.
O zaman bu sürüm biraz daha düzgündür belki.
Çünkü genelde özellikle Windows konusunda hype olan şeylerde patlıyoruz da.
RockyHighway79
Üstün
SSD'leri patlatmasın da.O zaman bu sürüm biraz daha düzgündür belki.
Çünkü genelde özellikle Windows konusunda hype olan şeylerde patlıyoruz da.
Son düzenleyen: Moderatör: