Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu sorun 20 Ekim 2025'te yayımlanan KB5070773 adlı acil güncelleme ile çözüldü. Bu güncelleme sonrası ve sonrasında yayımlanan diğer güncellemeleri yüklediğinizde, klavye ve mouse sorunu giderilmiş olur.
Genel olarak Windows 11 25H2 stabil ve güvenilir çalışıyor. Güncellemeler güvenlik, kararlılık ve bazı yeni AI özellikleri getirirken, önemli hata düzeltmeleri de yapılıyor.
Genel olarak Windows 11 25H2 stabil ve güvenilir çalışıyor. Güncellemeler güvenlik, kararlılık ve bazı yeni AI özellikleri getirirken, önemli hata düzeltmeleri de yapılıyor.
Bu sorun 20 Ekim 2025'te yayımlanan KB5070773 adlı acil güncelleme ile çözüldü. Bu güncelleme sonrası ve sonrasında yayımlanan diğer güncellemeleri yüklediğinizde, klavye ve mouse sorunu giderilmiş olur.
Herkese merhaba,
Windows 11 25H2 sürümünde, PC kurtarma ekranında klavye ve mouse algılamama sorunu vardı. Bu düzeldi mi? Versiyon stabil çalısıyor mu?
Bende de Wi-Fi sorunu çıktı sürekli Wi-Fi ağından atıyor beni.
Fedora kullanmaya başladım yine.
Son düzenleyen: Moderatör:
SunseTTime
Uzman
Bende hala düzelmedi, aynı devam ediyor.Herkese merhaba,
Windows 11 25H2 sürümünde, PC kurtarma ekranında klavye ve mouse algılamama sorunu vardı. Bu düzeldi mi? Versiyon stabil çalısıyor mu?
Bu durumda güncellemeyi yüklememişsinizdir.
SunseTTime
Uzman
Akşam kontrol edip bilgi vereceğim.
Güncelleme: Evet düzeldi.
Son düzenleme:
@Recep Baltaş normal midir sizce?Bende de Wi-Fi sorunu çıktı sürekli Wi-Fi ağından atıyor beni.
Fedora kullanmaya başladım yine.
Değil ama kontrolcüye bağlı. Ayrı konu açınız.
Milex
Gelişen
Ben tüm güncellemeri kurdum fakat yine düzelmedi mouse sürekli gidip geliyor kapanıp açılıyor Win10a geçtim bugün sorun yine devam ediyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu yardımcı olabilir misiniz? @Recep Baltaş