E r h a n Uzman Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 146 Yer ANKARA 8 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar, bilgisayara Windows 11 25H2 yükledim ve tüm güncellemeleri yaptım. Disk bölümüne ulaşamıyorum. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim. E r h a n dedi: Arkadaşlar, bilgisayara Windows 11 25H2 yükledim ve tüm güncellemeleri yaptım. Disk bölümüne ulaşamıyorum. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hızlandırma için bazı ayarlar yapmıştım akıl işte.. Youtube'da bazı hizmetleri kapatma ile bilgisayarın arka planda çalışan hizmetlerden kurtulun diyenlere aldanıp bir hizmeti devre dışı bırakmışım. Siz de benim yaptığım hatayı yapmayın. Son düzenleme: 8 Ekim 2025
Arkadaşlar, bilgisayara Windows 11 25H2 yükledim ve tüm güncellemeleri yaptım. Disk bölümüne ulaşamıyorum. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim. E r h a n dedi: Arkadaşlar, bilgisayara Windows 11 25H2 yükledim ve tüm güncellemeleri yaptım. Disk bölümüne ulaşamıyorum. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hızlandırma için bazı ayarlar yapmıştım akıl işte.. Youtube'da bazı hizmetleri kapatma ile bilgisayarın arka planda çalışan hizmetlerden kurtulun diyenlere aldanıp bir hizmeti devre dışı bırakmışım. Siz de benim yaptığım hatayı yapmayın.
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 8 Ekim 2025 #2 11 e ne kadar ayar yaparsan yap hantal soruna gelirsek Cmd-yi yönetici olarak çalıştır dism /online /cleanup-image /restorehealth yaz çalıştır bitene kadar bekleSonra sfc /scannow Yaz çalıştır bitene kadar bekle Sonra bilgisayarı yeniden başlat.
11 e ne kadar ayar yaparsan yap hantal soruna gelirsek Cmd-yi yönetici olarak çalıştır dism /online /cleanup-image /restorehealth yaz çalıştır bitene kadar bekleSonra sfc /scannow Yaz çalıştır bitene kadar bekle Sonra bilgisayarı yeniden başlat.