Windows 11 25H2'ye nasıl geçilir?

Riddikulus 7

Uzman
Windows 11 Home kullanıyorum. Valorant'ta hata almaya başladım. Araştırınca da Windows 11 25H2 sürümüne geçmem gerekiyormuş. Ben de şu an 22H2 sürümü var. Ayarlardan güncelleme alamıyorum, gelmiyor yani. Nasıl 25H2 sürümüne geçebilirim?

25H2 sürümüne geçmek için Yükseltme Asistanı'nı kullanabilir veya 25H2 ISO dosyasını indirebilirsiniz. ISO dosyasını bir klasöre çıkardıktan sonra içindeki setup dosyasına tıklayarak kurulumu başlatabilirsiniz.

Guncel bir Windows 11 ISO'su indirip, o ISO'yu bagladiktan sonra setup.exe araciligi ile sistemi guncelleyebilirsiniz. Klasore cikartmaniza gerek yok, ISO'ya cift tiklayinca Windows otomatik olarak ISO'yu baglar sisteme zaten.

Yükseltme Asistanı kullanın. ISO ile indirmenin yaptığı şeyin aynısını yapıyor zaten, ama ayarları kendisi hallediyor. Açın asistanı, yüklenmesini bekleyin. Hatta Windows Update bile güncelleyebilir aslında, kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…