adagezer 2 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 213 Çözümler 2 Beğeniler 95 Yer izmir Dün 23:39 #21 CTT debloat uygulanmış 25H2 kullanıyorum. Temiz kurulum değil de Windows Update ile yükseltirsek yeniden debloat etmek gerekecek mi?
CTT debloat uygulanmış 25H2 kullanıyorum. Temiz kurulum değil de Windows Update ile yükseltirsek yeniden debloat etmek gerekecek mi?
oğuz sasi 125 Bilgin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2.097 Çözümler 8 Beğeniler 929 Yer çılgın_kurye34 Dün 23:55 #22 Ram kullanımı düşmüş sanırım. 16 GB Ramim var update atmadan önce sadece chrome açık 8 GB tüketiyordu total tüketim. Şu an 6.7 GB. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum da hoş olmuş.
Ram kullanımı düşmüş sanırım. 16 GB Ramim var update atmadan önce sadece chrome açık 8 GB tüketiyordu total tüketim. Şu an 6.7 GB. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum da hoş olmuş.
bendy00 Başarılı Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 142 Beğeniler 47 Bugün 00:02 #23 oğuz sasi dedi: Ram kullanımı düşmüş sanırım. 16 GB Ramim var update atmadan önce sadece chrome açık 8 GB tüketiyordu total tüketim. Şu an 6.7 GB. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum da hoş olmuş. Genişletmek için tıkla... Kurmaya korkuyorum ben.
oğuz sasi dedi: Ram kullanımı düşmüş sanırım. 16 GB Ramim var update atmadan önce sadece chrome açık 8 GB tüketiyordu total tüketim. Şu an 6.7 GB. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum da hoş olmuş. Genişletmek için tıkla... Kurmaya korkuyorum ben.
Utku92 81 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.875 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.234 Bugün 00:12 #24 oğuz sasi dedi: RAM kullanımı düşmüş sanırım. 16 GB RAM'im var Update atmadan önce sadece Chrome açık 8 GB tüketiyordu Total tüketim. Şu an 6.7 GB. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum da hoş olmuş. Genişletmek için tıkla... Yarısı kadar tüketse veya daha az olsa anlaşılırdı ama bence bu bile yetersiz.
oğuz sasi dedi: RAM kullanımı düşmüş sanırım. 16 GB RAM'im var Update atmadan önce sadece Chrome açık 8 GB tüketiyordu Total tüketim. Şu an 6.7 GB. Bundan mı kaynaklı bilmiyorum da hoş olmuş. Genişletmek için tıkla... Yarısı kadar tüketse veya daha az olsa anlaşılırdı ama bence bu bile yetersiz.
oğuz sasi 125 Bilgin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2.097 Çözümler 8 Beğeniler 929 Yer çılgın_kurye34 Bugün 00:19 #25 Utku92 dedi: Yarısı kadar tüketse veya daha az olsa anlaşılırdı ama bence bu bile yetersiz. Genişletmek için tıkla... Çok bir şey beklememek lazım. Sonuç olarak Windows kullanıyoruz. Buna bile şükür eğer update yüzünden düştüyse.
Utku92 dedi: Yarısı kadar tüketse veya daha az olsa anlaşılırdı ama bence bu bile yetersiz. Genişletmek için tıkla... Çok bir şey beklememek lazım. Sonuç olarak Windows kullanıyoruz. Buna bile şükür eğer update yüzünden düştüyse.
Utku92 81 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.875 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.234 Bugün 00:26 #26 oğuz sasi dedi: Çok bir şey beklememek lazım. Sonuç olarak Windows kullanıyoruz. Buna bile şükür eğer update yüzünden düştüyse. Genişletmek için tıkla... Linux'da tamamen çözülse her şey kesin geçerim ama geçmişe göre çok çok iyi geliştirdiler. Çoğu kişi bekliyordur eminim.
oğuz sasi dedi: Çok bir şey beklememek lazım. Sonuç olarak Windows kullanıyoruz. Buna bile şükür eğer update yüzünden düştüyse. Genişletmek için tıkla... Linux'da tamamen çözülse her şey kesin geçerim ama geçmişe göre çok çok iyi geliştirdiler. Çoğu kişi bekliyordur eminim.
Hasan Merkit 125 Moderasyon Üyesi Geliştirici Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.602 Makaleler 13 Çözümler 114 Beğeniler 9.180 25 dakika önce #27 Güzel zamanlama. Yeni WinLove üstünde çalışıyordum. Hellmonger dedi: 26300.9550 Genişletmek için tıkla... Süper. Bugün çalıştığım sürüm numarası ile uyuşuyor. Demek ki Release build üstünde çalışıyormuşum.
Güzel zamanlama. Yeni WinLove üstünde çalışıyordum. Hellmonger dedi: 26300.9550 Genişletmek için tıkla... Süper. Bugün çalıştığım sürüm numarası ile uyuşuyor. Demek ki Release build üstünde çalışıyormuşum.
murim 125 Bilgin Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 1.124 Çözümler 1 Beğeniler 631 2 dakika önce #28 Oyun odaklı kişiler yüklemesin forumlarda FPS ve performans düşüşleri geri bildirimleri var daha erken diyorlar.
Oyun odaklı kişiler yüklemesin forumlarda FPS ve performans düşüşleri geri bildirimleri var daha erken diyorlar.