Windows 11 26H2'ye geçilir mi?

Veyt

Başarılı
Aktif olarak R5 5600 RTX 3060 sistemimde Windows 10 kullanıyorum. Aylık güncellemeleri alıyorum. Windows 11 kullandığımda bu zamana kadar hep hantal davranıyordu. FPS çok değişmiyordu ama max FPS'te düşüş olmuştu. Benim isteğim gecikmem düşük olsun, FPS yüksek olsun.

Ek olarak Valorant'ta 150 FPS'lere düşüyorum, aktif kullanımda normal mi bilmiyorum.

Windows 11 26H2 geçmeli miyim?

Windows 10 desteği kesildi 11H26'ya geçiş yapmak güvenlik içinde önemli.
Güvenlik güncelleştirmelerini alıyorum aylık olarak. Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri (ESU) Programına dahilim. FPS artışı yaşar mıyım hiç yaşamadım.

Muhtemelen FPS artışı yaşamazsınız belki düşüş bile olur.

Güvenlik güncelleştirmelerini alıyorum aylık olarak. Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri (ESU) Programına dahilim. FPS artışı yaşar mıyım hiç yaşamadım.
Neredeyse 2 kat şişmiş bir Windows'a geçeceksin, hantallaşma garanti. Benim tavsiyem, custom ISO'ya geç; özelleştirilmiş Windows güvenlik problemi yoksa 6 yıldır Ghost Spectre kullanıyorum, hiçbir şey olmadı. PC'yi nasıl kullanacağını biliyorsan sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…