Samurai

Yetkin
Bilgisayarı Windows 11 25H2 sürümünden 26H2 sürümüne güncelledim. Sonrasında Brave tarayıcısını açtım ve varsayılan olarak ayarla uyarısını aldım. Böyle bir özellik mi var? Ben bilmiyorum.

Brave için bilmiyorum ama Chrome için "varsayılan olarak ayarla" seçeneği uzun zamandır ben de var. Hatta geçen 1 ay önce mi ne Mozilla denedim başka bir şey için, varsayılan ayarla seçeneğini kapatsam bile zırt pırt çıkmaya devam etti uyarı :D

Brave için bilmiyorum ama Chrome için "varsayılan olarak ayarla" seçeneği uzun zamandır ben de var. Hatta geçen 1 ay önce mi ne Mozilla denedim başka bir şey için, varsayılan ayarla seçeneğini kapatsam bile zırt pırt çıkmaya devam etti uyarı :D

Tarayıcıyı varsayılan olarak ayarlayın uyarı çıkmaz. Tarayıcı varsayılan olarak ayarlıyken güncelleme yaptıktan sonra kendi kendine Edge tarayıcısına geçmiş diyorum. Çok garip durum. Windows ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.

Tarayıcıyı varsayılan olarak ayarlayın uyarı çıkmaz. Tarayıcı varsayılan olarak ayarlıyken güncelleme yaptıktan sonra kendi kendine Edge tarayıcısına geçmiş diyorum. Çok garip durum. Windows ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
Brave ilk kurulumdan sonra belki Windows bunu yapabilir. Çünkü ben de şimdi anlamaya başladım normalde sadece Chrome kullanırım, ve varsayılan tarayıcı olarak seçerim. Bahsettiğim zamanda Brave, Mozilla, Opera ve bir iki tane daha tarayıcı yüklemiştim. Her yüklemeden sonra yeni açtığım tarayıcı için bana sadece uyarı vermişti. Değiştirmedi kendi kendine. Chrome olarak kalıyordu, ama Mozilla her açtığımda o uyarı geliyordu her açılımda. Diğerleri için ilk kurulumdan sonra 1 kere geldi uyarı seçeneği, değiştirmeden tabii.

Brave ilk kurulumdan sonra belki Windows bunu yapabilir. Çünkü ben de şimdi anlamaya başladım normalde sadece Chrome kullanırım, ve varsayılan tarayıcı olarak seçerim. Bahsettiğim zamanda Brave, Mozilla, Opera ve bir iki tane daha tarayıcı yüklemiştim. Her yüklemeden sonra yeni açtığım tarayıcı için bana sadece uyarı vermişti. Değiştirmedi kendi kendine. Chrome olarak kalıyordu ama Mozilla her açtığımda o uyarı geliyordu her açılımda. Diğerleri için ilk kurulumdan sonra 1 kere geldi uyarı seçeneği, değiştirmeden tabii.

Yok ben başka bir şey soruyorum. Anlamadınız beni neyse.