F fordark Yetkin Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 615 Beğeniler 230 23 Aralık 2024 #1 Bana çok fazla geldi. Sizce nasıl? 32 GB RAM mevcut sistemimde ama 5 GB'sini alıyor direkt. Görev Yöneticisi'nden bakmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Bana çok fazla geldi. Sizce nasıl? 32 GB RAM mevcut sistemimde ama 5 GB'sini alıyor direkt. Görev Yöneticisi'nden bakmıştım.
Çözüm 0xraptoRwave 23 Aralık 2024 Gayet normal. Windows Vista'dan beri kullanılmayan RAM, israftır politikası var. Bende 16GB RAM ile boşta 4-5GB arası kullanıyor.
Gayet normal. Windows Vista'dan beri kullanılmayan RAM, israftır politikası var. Bende 16GB RAM ile boşta 4-5GB arası kullanıyor.
KS KS F fordark Yetkin Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 615 Beğeniler 230 23 Aralık 2024 #11 Recep Baltaş dedi: Az kullanıyor, nasıl başardınız bunu? Genişletmek için tıkla... Valla Windows 10 Home kurdum. 1 adet oyun ve 3-4 program (Google Chrome vb.) yükledim. Herhangi bir ayar yapmadım Recep Baltaş abi. Şişman Adam dedi: Rakamlar ne olursa olsun, Windows'un şu RAM kullanımından kimse asla memnun olmuyor. 5 GB gayet iyi bir rakam. Bunu bulamayanlar var forumda. Genişletmek için tıkla... Acaba benim ramlerimle mi alakalı? Ya da aldığım sistemle belki? 10732 dedi: Oha lan. Genişletmek için tıkla... Düşük mü yüksek mi? KnowingEyes dedi: Custom Windows kullanman gerek düşürmek istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Orjinal olsun kalsın. Çok kurcalamak istemiyorum çünkü bir ara custom rom yüklemeye çalışmıştım telefonuma baya zorlanmıştım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Az kullanıyor, nasıl başardınız bunu? Genişletmek için tıkla... Valla Windows 10 Home kurdum. 1 adet oyun ve 3-4 program (Google Chrome vb.) yükledim. Herhangi bir ayar yapmadım Recep Baltaş abi. Şişman Adam dedi: Rakamlar ne olursa olsun, Windows'un şu RAM kullanımından kimse asla memnun olmuyor. 5 GB gayet iyi bir rakam. Bunu bulamayanlar var forumda. Genişletmek için tıkla... Acaba benim ramlerimle mi alakalı? Ya da aldığım sistemle belki? 10732 dedi: Oha lan. Genişletmek için tıkla... Düşük mü yüksek mi? KnowingEyes dedi: Custom Windows kullanman gerek düşürmek istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Orjinal olsun kalsın. Çok kurcalamak istemiyorum çünkü bir ara custom rom yüklemeye çalışmıştım telefonuma baya zorlanmıştım.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 23 Aralık 2024 #12 fordark dedi: Düşük mü yüksek mi? Genişletmek için tıkla... Aşırı yüksektir kardeşim ama üzülme. Çünkü Microsoft, Intel, AMD, Nvidia falan hepsi anlamış yani. Ondan yüksek böyle. Artı 0 Eksi
fordark dedi: Düşük mü yüksek mi? Genişletmek için tıkla... Aşırı yüksektir kardeşim ama üzülme. Çünkü Microsoft, Intel, AMD, Nvidia falan hepsi anlamış yani. Ondan yüksek böyle.
alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 24 Aralık 2024 #13 32GB için normal. 8gb ram'de 5gb kullansa fazla denilebilirdi. Artı 1 Eksi