SansarSelim

Üyecik
Windows 11 Pro 24H2 sürümünü kullanıyorum ve Realtek sürücüsünü güncelledikten sonra böyle bir hata almaya başladım. Bilgisayarı her açtığımda fotoğraftaki gibi seçenekler sunuyor ve seçenekler içerisinden Enter'a basınca bilgisayar normal bir şekilde açılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. (Fotoğraf yükledim)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-15 at 2.03.32 PM.webp
    WhatsApp Image 2025-01-15 at 2.03.32 PM.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 121
Windows 11 Pro 24H2 sürümünü kullanıyorum ve Realtek sürücüsünü güncelledikten sonra böyle bir hata almaya başladım. Bilgisayarı her açtığımda fotoğraftaki gibi seçenekler sunuyor ve seçenekler içerisinden Enter'a basınca bilgisayar normal bir şekilde açılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. (Fotoğraf yükledim)
Bios sıfırlarmısın ?

Bilgisayarı açın ve Windows kurtarma seçeneklerine erişmek için Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın. Sorun Gider -> Gelişmiş Seçenekler -> Başlangıç Onarma seçeneğini seçin. Windows’un onarım yapmasına izin verin ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Olmazsa bir de CMD'ye şu kodu girip bilgisayarı yeniden başlatın.
Kod:
bcdedit /set recoveryenabled No
Bu kodda işe yaramazsa bir de bunu deneyin.
Kod:
bcdedit /set {current} bootstatuspolicy ignoreallfailures
bcdedit /set {current} recoveryenabled No
Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Sistem yapılandırmasını açın (Win + R tuşlarına basıp msconfig yazarak açabilirsin).
Önyükleme sekmesine gidin.
Güvenli Önyükleme seçeneği işaretliyse kaldırın.
Zaman Aşımı süresini 3 veya 5 saniye yapın ve uygulayın.
Bilgisayarı yeniden başlatın.

Son düzenleme:
Hepinize çok teşekkür ederim ama msconfig'te gerekli ayarları yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda windows'a bir daha erişemedim. Sinirlenip format attım. Zaten windows son zamanlarda sapıtmıştı, iyi oldu aslında. Tekrardan teşekkür ederim :)