Windows 11, Android Uygulama Desteğine Son Veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
Makaleler
5

2021 yılında Amazon ile Microsoft arasında yapılan anlaşma sonrasında hayata geçen Windows Subsystem for Android (WSA), Windows 11 kullanıcılarına Android’in neredeyse tamamına yakın uygulama yelpazesini, Amazon Appstore ile kurup çalıştırabilme olanağı sunuyordu. Fakat yeni gelen açıklamayla, Windows 11’in Android uygulamalarına olan resmi desteği ve Amazon Appstore’a erişim son buluyor. Microsoft’un yaptığı duyuruda, yıl içinde WSA’yı…

Devamını Oku: Windows 11, Android Uygulama Desteğine Son Veriyor
Kaynak: Techolay

Microzorttan şaşırtmayan davranışlar. Zaten düzgün olmayacağı belliydi. Yapamadık kapatıyoruz demenin başka yolu bu cümle.

İfadeler: 741

MicroZort artık hiç şaşırtmıyor. İyi ki Windows 11 yükleyemiyorum sonuna kadar Windows 10'dan devam.

Windows 11'in 10'dan ayıran en önemli özelliklerinden biri buydu. Tema dışında pek bir değişim yok artık. Aslında Google ile anlaşsa düzgün ve entegre bir şekilde yapsa güzel olabilirdi. Chromebook'lar da çok güzel çalışıyor mesela. Ben bir dönem Chromebook kullanmıştım oldukça bu özellikten memnundum. Windows'ta da aynı şekilde olsa birçok Android uygulamasını ben şahsen kullanırdım. Ama Windows'un Android özelliği kötüydü. Amazon Store berbattı.

Chrome OS bir bakıma Linux olduğundan dolayı Android entegrasyonu daha iyi çalışır. Normal Linux dağıtımlarında da Waydroid'in güzel çalıştığını söylüyorlardı.

Windows için bunu yapmak daha zor olur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…