Windows 11 arayüzünde takılma sorunu

Nikki Freeman 82

Üstün
Makaleler
1
Yer
California
Merhaba, birkaç aydır Windows 11'de arayüzde takılmalar oluyor. Bilgisayar tamamen donuyor, 2-3 saniye sonra tekrar bir şey yokmuş gibi devam ediyor. Takılmalar olurken arkada çalışan ağır bir program vs. olmuyor. En çok masaüstünde sistem boştayken bu sorunu yaşıyorum. Bu sorunun kaynağı ne olabilir?

Laptop: Monster Tulpar T7 v21.8:
Intel i7-11800H
NVIDIA RTX 3070 115 W
2x8 GB DDR4 RAM
Samsung 970 EVO Plus 1 TB (sistemin kurulu olduğu disk)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam daha önce yaptım da dosyalar sağlam güncellemeleri de ağustos güncellemesi hariç yaptım onu da forumda kurmayın diyorlardı o yüzden kurmadım.

Hocam daha önce yaptım da dosyalar sağlam güncellemeleri de ağustos güncellemesi hariç yaptım onu da forumda kurmayın diyorlardı o yüzden kurmadım.
Daha önce ne zaman yaptınız? Yakın zamanda yapmadıysanız dosyalar yine de bozulmuş olabilir.

Ağustos güncellemesini ben kurdum, herhangi bir sorun gözlemlemedim henüz.

Daha önce ne zaman yaptınız? Yakın zamanda yapmadıysanız dosyalar yine de bozulmuş olabilir.

Ağustos güncellemesini ben kurdum, herhangi bir sorun gözlemlemedim henüz.
2-3 gün oldu.

Hocam LTSC fobim oldu. Oyun açamıyordum. Ayrıca lisans sıkıntısı da vardı.

Temiz kurulum deneyin, eğer düzelmezse sorunun farklı bir sebebi olabilir.

Sistemin takılıp kalmasının güç tasarrufuyla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.
Cihazdaki üniteleri uykuya alan güç modları bir ihtimal buna yol açabilir diye demiştim güç tasarrufu ile kastım işlemcinin frekansın veya voltajını kısması değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…