Windows 11 artık stabil mi?

Ethereal Librium

Başarılı
Windows 11 çok problemler ile gelen bir işletim sistemi oldu. Fakat çıkalı bayağı bir zaman oldu ve problemleri gidermişlerdir diye düşünüyorum. DDR5 sisteme geçeceğim için 10 ve 11 arasında kaldım. Kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
11 artık 10'dan daha iyi. 10 eski işletim sistemi sayılır. 11 gayet stabil durumda şu an bir sıkıntı olmaz.

1 Yıldır kullanıyorum herhangi bor sorun yaşamadım, tabii bileşenleri ne kadar verimli kullanıyor, oyun FPS'leri 10 ile 11 arasında ne kadar fark ediyor bilemem ama dediğim gibi Windows kaynaklı herhangi bir sorun yaşamadım.
İlk kurduğumda arayüzü ve diğer özelliklerine alışamadım fakat zamanla ayarlarını yaparak aynı Windows 10 gibi görünmesini sağladım. Başlat çubuğunu sola çektim, masaüstüne sağ tıklayınca Windows 10 gibi menü açılmasını ayarladım vs vs.

Sağ tık nasıl oluyor ya? Ben bi'habermişim.

Evet stabil. 24H2 sürümünde güncellemeleri önceden alma seçeneği de aktif. Hiçbir sıkıntısı yok. Ufak 2-3 optimizasyon ayarı ile (internettekiler gibi placebo ya da sisteme zarar verecek bir şey değil) çok rahat kullanıyorum. Windows Update yapsam bile bozulmuyor.

Artık eskisi gibi hatalar yok. Artık 11 24H2 geçmek daha iyi. Her güncelleme çoğuk hatalar gideriliyor. En iyi seçim 11 24H2.

Fikrimi soracak olursanız, hiçbir Windows 11 sürümü stabil değil; fakat aralarındaki en stabil olanı 23h2.

Hayır. Şimdi 11 24H2 en stabil sürüm. Windows 10'dan daha iyi.

Hâlâ Windows 10 kadar tepkisel değil kullandığım kadarıyla. Onun dışında ufak tefek hatalarla karşılaştığım oldu ama genel olarak iyi bir sistemin varsa kullanılabilir olduğunu düşünüyorum. 60 Hz monitör varsa işkence gibi oluyor ama, kendi deneyimlerim bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…