Lejax

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, Windows 11'de Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Bu kulaklığın "hands-free" modunu kapatmadığım sürece Apex Legends gibi bir oyuna girdiğimde ses boğuklaşıyor, bozuluyor. "Hands-free" özelliğini kapattığımda ise Bluetooth'u kullanamıyorum. Arkadaşımla konuştuğumda bu sorunu daha önce çözdüğünü, lakin şu an hatırlamadığını söyledi. Windows'tan farklı bir şey yaptığını söyledi. Sizin bildiğiniz başka bir çözüm var mı? Daha önceden Windows 10'da farklı bir Bluetooth kulaklık ile Apex Legends oynarken böyle bir problem yaşamıyordum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Laptop kullanıyorsan mikrofonu laptop mikrofonu olarak seçip ses ayarlarından BT kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakabilirsin aynı problem bende de BF1'de oluyor ama Apex'te olmuyor, ben böyle çözmüştüm.

Laptop kullanıyorsan mikrofonu laptop mikrofonu olarak seçip ses ayarlarından BT kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakabilirsin aynı problem bende de BF1'de oluyor ama Apex'te olmuyor, ben böyle çözmüştüm.
Hocam laptop hoparlörü bildiğiniz gibi çok iyi değil ve dışarıdan çok ses alıyor. Farklı bir çözüm öneriniz var mı?

Hocam laptop hoparlörü bildiğiniz gibi çok iyi değil ve dışarıdan çok ses alıyor. Farklı bir çözüm öneriniz var mı?
Benim laptop mikrofonu düzgün çalıştığı için böyle çözebildim başka bir yöntem bilmiyorum maalesef hocam. Yabancı forumlarda vardır ama illaki inglilizce aratırsanız çıkar.