Bu programın diğer rehberlerin programlarından farkı nedir?
-Bu programın çok daha kapsamlı bir mağazası var. 97 sayfa civarında bir mağazaya sahip oluyorsunuz.
Programımızın adı ve indirme bağlantısı: Sucrose Wallpaper Engine (Microsoft Store)
Bu programla beraber Windows 11'de canlı duvar kağıtları sağlayabileceksiniz. Program açıldığından itibaren, gizli simgeleri göster sekmesinde aktif hale geliyor. Programı açtıktan sonra sağ üstteki dişli sekmesinden ayarlara erişebilirsiniz.
Önerdiğim bazı ayarlar (varsayılan değil, bunları siz yapacaksınız.):
- Genel:
Başlangıçta Çalıştır: Öncelikli
- Duvar Kağıdı:
Donanım Hızlandırma: Eğer benim sistemimde yaşadığınız ve birçok sistemde olası olan Donanım Hızlandırma sorununu yaşıyorsanız kapatabilirsiniz. Ben kapattım.
Uygulama Arayüzü:
Kütüphane: Sahip olduğumuz veya indirdiğimiz duvar kağıtlarını içerir.
Mağaza: Ücretsiz duvar kağıdı mağazası.
-Bu programın çok daha kapsamlı bir mağazası var. 97 sayfa civarında bir mağazaya sahip oluyorsunuz.
Programımızın adı ve indirme bağlantısı: Sucrose Wallpaper Engine (Microsoft Store)
Bu programla beraber Windows 11'de canlı duvar kağıtları sağlayabileceksiniz. Program açıldığından itibaren, gizli simgeleri göster sekmesinde aktif hale geliyor. Programı açtıktan sonra sağ üstteki dişli sekmesinden ayarlara erişebilirsiniz.
Önerdiğim bazı ayarlar (varsayılan değil, bunları siz yapacaksınız.):
- Genel:
Başlangıçta Çalıştır: Öncelikli
- Duvar Kağıdı:
Donanım Hızlandırma: Eğer benim sistemimde yaşadığınız ve birçok sistemde olası olan Donanım Hızlandırma sorununu yaşıyorsanız kapatabilirsiniz. Ben kapattım.
Uygulama Arayüzü:
Kütüphane: Sahip olduğumuz veya indirdiğimiz duvar kağıtlarını içerir.
Mağaza: Ücretsiz duvar kağıdı mağazası.
Son düzenleyen: Moderatör: