Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 18 Nisan 2025 #11 Oltran dedi: Eki Görüntüle 141781 Amatör bir çalışmadır. Nasıl olmuş sizce? Aslında daha güzelini yapmıştım ancak bunu yapabildim tekrar Genişletmek için tıkla... Win 11 yazısı bozmuş hocam bu arada elinize sağlık
Oltran dedi: Eki Görüntüle 141781 Amatör bir çalışmadır. Nasıl olmuş sizce? Aslında daha güzelini yapmıştım ancak bunu yapabildim tekrar Genişletmek için tıkla... Win 11 yazısı bozmuş hocam bu arada elinize sağlık
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 18 Nisan 2025 #12 Mekkuyin dedi: Win 11 yazısı bozmuş hocam bu arada elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Onun yerine logoyu koydum hocam ona da bakabilirsiniz dilerseniz. Bence logolu hali daha güzel oldu
Mekkuyin dedi: Win 11 yazısı bozmuş hocam bu arada elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Onun yerine logoyu koydum hocam ona da bakabilirsiniz dilerseniz. Bence logolu hali daha güzel oldu
Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 19 Nisan 2025 #13 Oltran dedi: Onun yerine logoyu koydum hocam ona da bakabilirsiniz dilerseniz. Bence logolu hali daha güzel oldu Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş ama renkler bi yık daha koyu olsa güzel olabilir
Oltran dedi: Onun yerine logoyu koydum hocam ona da bakabilirsiniz dilerseniz. Bence logolu hali daha güzel oldu Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş ama renkler bi yık daha koyu olsa güzel olabilir