Arkadaşlar bugün bilgisayarımı aldım ve kuracağım ama orijinal Windows keyleri 5-6k idi hazır sistemi alırken ben de o parayı vermedim. Ben Windows'un demo sürümünü kullanırsam ne olur? Sağ altda Windows'u etkineltir yazısından başka bir sorun olur mu? Ya da nasıl erkinleştirebilirim? Wallpaper Engine uygulamasını falan kullanmamda sorun olur mu?
Sistem ayarlarında kısıtlamalar olur. PowerShell'i açıp irm https://get.activated.win | iex yazın. Daha sonra gelen ekrana 1 yazıp entera basın. Sistem kalıcı olarak etkinleştirilecektir. Bunu yapmanızı öneririm.
Microsoft Activation Scripts kullanarak HWID etkinleştirme yapılıyor. HWID ile yapılan etkinleştirmeler anakarta gömülür ve format atsanız bile etkinleştirme devam eder.
Peki sorun teşkil eder mi? Yani mesela ben sistemi Gaming.Gen.TR'den aldım orada o kadar pahalı lisansların olmasının sebebi nedir? Bu arada bu çözümü uygulayacağım hocam teşekkür ederim.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts