G Glaz Üyecik Katılım 18 Ocak 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 19 Ocak 2026 #1 Bu sorun Windows 11 güncellemesinden sonra oluştu. Çözümü bulmadım hiçbir şekilde. Sistem: AMD RX 6700 XT. Ryzen 5 5600X.
Bu sorun Windows 11 güncellemesinden sonra oluştu. Çözümü bulmadım hiçbir şekilde. Sistem: AMD RX 6700 XT. Ryzen 5 5600X.
N Nocturnal Çalışkan Katılım 11 Ocak 2026 Mesajlar 41 Beğeniler 11 19 Ocak 2026 #2 amd raid driverını raid kullanmadan mı yüklediniz ? safe modda açmaya çalışın ve ekrandaki drıverı silin
amd raid driverını raid kullanmadan mı yüklediniz ? safe modda açmaya çalışın ve ekrandaki drıverı silin
KS KS G Glaz Üyecik Katılım 18 Ocak 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 19 Ocak 2026 #3 Nocturnal dedi: amd raid driverını raid kullanmadan mı yüklediniz ? safe modda açmaya çalışın ve ekrandaki drıverı silin Genişletmek için tıkla... Güvenli moda giremiyorum aynı ekrana atıyor beni driver yüklerken raid adlı bişey yüklemedim hiç
Nocturnal dedi: amd raid driverını raid kullanmadan mı yüklediniz ? safe modda açmaya çalışın ve ekrandaki drıverı silin Genişletmek için tıkla... Güvenli moda giremiyorum aynı ekrana atıyor beni driver yüklerken raid adlı bişey yüklemedim hiç