Windows 11 güncellemesinin SSD'ye verdiği zararlar nasıl önlenir?

Talent

Uzman
Arkadaşlar selam. Üniveritemin başlamasına az bir süre kaldı ve bende malum internet problemlerinden dolayı laptopa oyun depolamak istiyorum. Fakat son zamanlarda çıkan windows 11 güncellemesinin SSD'ye verdiği zararlar söz konusu. Benim laptopumda 2*512 GB SSD var. Bir tane 512 GB SSD de Windows ve çeşitli programlar kurulu. Diğer 512 GB SSD ise sadece oyunlar var. Ben oyunların olduğu SSD'ye okuma yazma işlemi yaptırsam SSD de sorun oluşur mu? Yoksa sadece Windows'un kurulu olduğu SSD için mi bu sıkıntılar söz konusu? Yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş

Windowsta güncellemeleri durdurma seçeneği var. 2-3 hafta durdurun çok şüpheleniyorsanız en geç 1 haftaya çözerler zaten.

Bu video sayesinde güncellemeyi kaldırsan yeterli. Bu video:

Belirli bir süre boyunca da güncellemeleri durdurursun,videodakileri yaptıktan sonra.

Güncelleme problemli değil diyor bazı SSD üreticileri. Laboratuvarda 4500 saat çalıştırdık sonuçlar temiz vesaire diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…